2777
2789
عنوان

طول کم سرویکس و سقط. دارم دق میکنم😭

1756 بازدید | 53 پست

هفته ۱8هستم امروز سونو رفتم دخترم سالم و نرمال بود ولی طول سرویکسو نوشته بود ۲8و کوتاه تراز طبیعی. سایتا رو شخم زدم نوشته بودن بین ۲۵تا ۵۲باید باشه هیشکی تو هفته من ۲8نبود. خودمو باختم جلو مامانم نمیخوام گریه کنم ولی دلم خونه ینی قراره سقط کنم؟🤦🏻‍♀️😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه عزیزم چرا سقط کنی دوراز جونت استراحت میده بهت خیلیم کوتاه باشه سرکلاژ میشی همین

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیز دیگه هم هس. توی برگه همچی نوشته بود نرمال دکترم همینو گفت ولی از تاریخ غربالگری اول توی اپلیکیشن روزشمار من امروز باید ۱8و ۴روز باشم ولی نوشته ۱۷و۶. چرا پنج روز کم شد😐🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه بابا حرص نخور اگر خیلی نگرانی ببر دکترت نشون بده گوگل معمولا چرت زیاد میگه

اخه توی سونو هم نوشته بود کوتاه تراز حد طبیعی این ینی مشکل

ان شاءالله که چیزی نمیشه ، دکترت چی گفت؟

شنبه دکتر میرم هنوز نمیدونم فقط سونو اینطور نوشته بود. دردای لگنم دارم همینا علائمشه دیگ اخه منکه کاری نکردم چرا اینطور شد😭🤦🏻‍♀️

من ۳۲ توصیه به سرکلاژ کردن. دلم داره میترکه😢

نگو😖تو ک ۳۲هستی میگن سرکلاژ پس من چی😭 اخه زوره من هیچ کار سنگینی نکردم چرا اینطور شد

شنبه دکتر میرم هنوز نمیدونم فقط سونو اینطور نوشته بود. دردای لگنم دارم همینا علائمشه دیگ اخه منکه کا ...

استرس نگیر عزیزم اروم باش حتما یه راهی هست که اتفاق بدی برا نی نی نیفته ، دردای لگنی و اینا هم واسه بزرگ شدن رحمه بد ب دلت راه نده

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃
استرس نگیر عزیزم اروم باش حتما یه راهی هست که اتفاق بدی برا نی نی نیفته ، دردای لگنی و اینا هم واسه ...

مرسی ک اومدی عزیز کسی ب اینجور تاپیکا تو سایت مثلا بارداری نمیاد🥺🖤

مرسی ک اومدی عزیز کسی ب اینجور تاپیکا تو سایت مثلا بارداری نمیاد🥺🖤

خواهش عزیزم 😘😘

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃