2777
2789
عنوان

طول کم سرویکس و سقط. دارم دق میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 53 پست
هیچ نترس بهت ک گفتم عمل انقد راحتته و سریع بعدشم هیچ اذیتی نیستی فقط بعدش باید مراعات کنی. کسی میاد ...

باید بگم بیان پیشم خانوادم شهرستانن

از شانسم پریروز که رفته بودیم بیمارستان با مادر شوهرم رفتم خانمه پیش مادر شوهرم گفت تو جزو حاملگی های راحت حساب میشی استراحتم نمیخوای فقط دو ساعت اینا سرپا نمون😅🤦‍♀️ هم حرص میخورم هم خندم گرفته به شانسم الان فکر میکنه من ادا در میارم در صورتی که اینترنتو شخم زدم کسی تو هفته من سرویکسش ۲۷ نبوده یکی دو نفر که اونم سرکلاژ شدن و استراحت دادن بهشون

باید بگم بیان پیشم خانوادم شهرستانن از شانسم پریروز که رفته بودیم بیمارستان با مادر شوهرم رفتم خانم ...

چقد بیشعور چقد بیشعور اه اه اصن حاملگی اسون معنی نداره حاملگی پراز سختی و دردسره و هرکس اندازه توانش میتونه تحمل کنه حالا اومدیم و تحمل طرف کم بود تو باید اینو بگی اونم جلو مادرشوهر؟ 😒

منه بدبخت فردای عملم مامانم گذاشت رفت خدا میدونه بمن چی گذشت دستشویی نمیرفتم صب آب و میوه و ظرف همچی میاوردم پیشم مادرشوهرم ۹ روز از پنجره ناهارمو میداد. حالا میاد میگه یکی دیگه بیار میگم اگ اونجوری بشه چی، میگه راحت گذروندی دیگ😑🔪😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بیشعور چقد بیشعور اه اه اصن حاملگی اسون معنی نداره حاملگی پراز سختی و دردسره و هرکس اندازه توانش ...

متاسفانه ماها شانس نداریم

منم که دیگه هیچی واقعا دیگه صبری برام نمونده همین الان از آزمایشگاه زنگ زدن ما از رو خونت به جواب نرسیدیم باید بیای دوباره ازمایش بدی از طرفی اسپرین مصرف میکنم باید اونو قطع کنم دو روز بعد برم آزمایش یه آدم چقد مگه صبر و تحمل داره😭

متاسفانه ماها شانس نداریم منم که دیگه هیچی واقعا دیگه صبری برام نمونده همین الان از آزمایشگاه زنگ ز ...

وات؟ ینی چی ازاین خونت نتونستیم جواب بگیریم😐 ب حق چیزای نشنیده معلوم نی چ گندی بار آوردن چ بلایی سر نمونه ها اومده. پووففف عیب نداره خواهر همه اینا تموم میشه و شیرینیش برات میمونه ب اخرش فکر کن ک جوجت میاد بغلت🥰

راستیییی بچت دختره یا پسر؟؟؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وات؟ ینی چی ازاین خونت نتونستیم جواب بگیریم😐 ب حق چیزای نشنیده معلوم نی چ گندی بار آوردن چ بلایی سر ...

نمیدونم که والا شانس منه دیگه

یعنی امیدوار باشم به اون روز؟🥺😭 

تو سونو ان تی و سونو هفته پیش که رفته بودم گفتن پسر ولی نمیدونم تا چه حد دقیق هست آنومالی نرفتم هنوز

نمیدونم که والا شانس منه دیگه یعنی امیدوار باشم به اون روز؟🥺😭  تو سونو ان تی و سونو هفته پی ...

امیدوار باش چرا ک نه. خدا بخواد برات نگه داره هرجور ک باشی هرجا ک باشی تو هروضع و شرایطی باشی، اونو بهت میبخشه. ازش بخواه🙂❤️

عای ننه پس گل پسر داری مبارکه🥰