هفته ۱8هستم امروز سونو رفتم دخترم سالم و نرمال بود ولی طول سرویکسو نوشته بود ۲8و کوتاه تراز طبیعی. سایتا رو شخم زدم نوشته بودن بین ۲۵تا ۵۲باید باشه هیشکی تو هفته من ۲8نبود. خودمو باختم جلو مامانم نمیخوام گریه کنم ولی دلم خونه ینی قراره سقط کنم؟🤦🏻♀️😭
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
پیادە روی کردی؟ من خیلی پیادە روی رفتم متاسفانە. نمیدونستم ضرر داره
ن بخدا اصلا. ن جایی میرم ن خونمون پله داره ن کار سنگین درحد غذا واسه خودمو شوهرم و یه جارو. تموم. دکتر شکم بند داده بود اونم میبستم ولی...هووففف از ی طرف این از ی طرفم کم شدن سن جنینمه از ۱۲هفته تا الان باید ۱8و۴ میبودم ولی زده ۱۷و۶ چرا انقد کم شد اخهههه😫
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چرا نرفتی هنوز بچه خیلی کوچیکه واژینال اسیبی بهش نمیزنه. ۳۰ بد نیست خوبه ولی خیلی باید مراعات کنی هنوز وقت برای استراحت هس ممکنه یکی دومیل بیشتر بشه و اینکه اگ عمل نکنی رسما باید افقی بشی چون وزن جنین قراره بیشتر بشه
چرا نرفتی هنوز بچه خیلی کوچیکه واژینال اسیبی بهش نمیزنه. ۳۰ بد نیست خوبه ولی خیلی باید مراعات کنی هن ...
ممنون از راهنماییهای خوبتون🙏❤اخه من تاب الان یبار سنو واژینال داشتم هفته هفتم.ویبار لک داشتم شب بود رفتم زایشگاه کمکم کنن باز یچیزی فرو کردن ب داخل واژنم دردم اومد، حالامیترسم،حالا دیگه باید بمونم۱۸هفته غربال برم خدا کنه کم نشده باشه
این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
واااای مرسی چقد کامنتت حالمو خوب کرد خدا خیرت بده🙏🙏🙏😍
نگران نباش گلم. تازه من دوقلو باردارم.
فقط تا میتونی از جات بلند نشو. باید واست شامونهار بیارن ، نباید کارای خونه رو انجام بدی، به پهلوها بخواب، ریلکس باش و با گوشیت فیلم ببین. انشالله بالا میره
من ۲۸بودم تقریبا هفته ۱۹ عمل شدم اضطراری. مثل تو ن درد داشتم ن لک. تا دوهفته درحد دستشویی و ی لیوان اب اینا بعدش کارامو کردم. دسشویی ک درجریانی باید فرنگی باشه حموم هف هش روز یبار درحد ده دیقه نشسته رو صندلی، نشست و برخاست با احتیاط فراوان، کمربند بارداری دائم بسته باشه جز زمان استراحت، غذا و ظرف هم سبک و روی صندلی انجلم بده اگ همسرت گاهی انجام بده چ بهتر واسه من ظرفا مال همسرم بود😄 تفریح مهمونی پله مطلقا ممنوع رابطه ممنوع جارو تمیزکاری ممنوع. بااین روتین تا هفته ۴۰ رسیدم. ایشالله بسلامتی و بموقع فارغ میشی