2777
2789
عنوان

طول کم سرویکس و سقط. دارم دق میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 53 پست
پیادە روی کردی؟ من خیلی پیادە روی رفتم متاسفانە. نمیدونستم ضرر داره

ن بخدا اصلا. ن جایی میرم ن خونمون پله داره ن کار سنگین درحد غذا واسه خودمو شوهرم و یه جارو. تموم. دکتر شکم بند داده بود اونم میبستم ولی...هووففف از ی طرف این از ی طرفم کم شدن سن جنینمه از ۱۲هفته تا الان باید ۱8و۴ میبودم ولی زده ۱۷و۶ چرا انقد کم شد اخهههه😫

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بخدا اصلا. ن جایی میرم ن خونمون پله داره ن کار سنگین درحد غذا واسه خودمو شوهرم و یه جارو. تموم. دک ...

نگران اون پنج روز نباش خب بعضی بچه ها رشدشون طول میکشه.

برای طول سرویکس دیگع بدشانسی آوردی بیخیال ، الان فرق من و تو چیه؟هیچ . هر دو باید سرکلاژ بشیم

نگران اون پنج روز نباش خب بعضی بچه ها رشدشون طول میکشه. برای طول سرویکس دیگع بدشانسی آوردی بیخیال ، ...

اوهوم🤦🏻‍♀️ خدا جوجه هامونو حفظ کنه برامون

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم شما سرکلاژ کردی؟ اگه جواب بدین ممنون میشم لطفااا

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
عزیزم شما سرکلاژ کردی؟ اگه جواب بدین ممنون میشم لطفااا

اره جان هفته ۱8 عمل شدم چیزی شده؟

وااای تاپیکتو خوندم من هفته۱۲طولش گفت۳سانت سنو شکم، بعدگفت سنو واژینال برو منم ترسیدم نرفتم والان هفته چهاده هستم ازترس وچپیدم توی خونه😢

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
من ۳۲ توصیه به سرکلاژ کردن. دلم داره میترکه😢

هفته چند گفتن طولش۳۲؟؟ برامنهفته۱۲گفت۳۰هست اما سنو شکم، گفتن سنو واژینال برو من از واژینال میترسم ونرفتم ونشستم خونه گریه میکنم😢

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
وااای تاپیکتو خوندم من هفته۱۲طولش گفت۳سانت سنو شکم، بعدگفت سنو واژینال برو منم ترسیدم نرفتم والان هف ...

چرا نرفتی هنوز بچه خیلی کوچیکه واژینال اسیبی بهش نمیزنه. ۳۰ بد نیست خوبه ولی خیلی باید مراعات کنی هنوز وقت برای استراحت هس ممکنه یکی دومیل بیشتر بشه و اینکه اگ عمل نکنی رسما باید افقی بشی چون وزن جنین قراره بیشتر بشه

چرا نرفتی هنوز بچه خیلی کوچیکه واژینال اسیبی بهش نمیزنه. ۳۰ بد نیست خوبه ولی خیلی باید مراعات کنی هن ...

ممنون از راهنماییهای خوبتون🙏❤اخه من  تاب الان یبار سنو واژینال داشتم هفته هفتم.ویبار لک داشتم شب بود رفتم زایشگاه کمکم کنن باز یچیزی فرو کردن ب داخل واژنم دردم اومد، حالامیترسم،حالا دیگه باید بمونم۱۸هفته غربال برم خدا کنه کم نشده باشه

هفته چند گفتن طولش۳۲؟؟ برامنهفته۱۲گفت۳۰هست اما سنو شکم، گفتن سنو واژینال برو من از واژینال میترسم ون ...

ان تی رفتم ۳۲ بود، آنومالی شد ۳۳.

هفته۲۹ هم شد ۳۸. 

دوهفته استراحت کن ، بعد سونو شکمی بده  اگه ثابت مونده بود یا بیشتر شده بود خوبه، ولی اگه کم شده باشه باید سرکلاژ کنی

ان تی رفتم ۳۲ بود، آنومالی شد ۳۳. هفته۲۹ هم شد ۳۸.  دوهفته استراحت کن ، بعد سونو شکمی بده&nbs ...

واااای مرسی چقد کامنتت حالمو خوب کرد خدا خیرت بده🙏🙏🙏😍

واااای مرسی چقد کامنتت حالمو خوب کرد خدا خیرت بده🙏🙏🙏😍

نگران نباش گلم. تازه من دوقلو باردارم.

فقط تا میتونی از جات بلند نشو. باید واست شام‌ونهار بیارن ، نباید کارای خونه رو انجام بدی، به پهلوها بخواب، ریلکس باش و با گوشیت فیلم ببین. انشالله بالا میره

نگران نباش گلم. تازه من دوقلو باردارم. فقط تا میتونی از جات بلند نشو. باید واست شام‌ونهار بیارن ، ن ...

انشاالله🙏چقد نیاز داشتم یه کامنت امیدوار کننده بخونم ک شما برام گذاشتین مرسی😍🙏🙏🙏❤

من ۲۸بودم تقریبا هفته ۱۹ عمل شدم اضطراری. مثل تو ن درد داشتم ن لک. تا دوهفته درحد دستشویی و ی لیوان اب اینا بعدش کارامو کردم. دسشویی ک درجریانی باید فرنگی باشه حموم هف هش روز یبار درحد ده دیقه نشسته رو صندلی، نشست و برخاست با احتیاط فراوان، کمربند بارداری دائم بسته باشه جز زمان استراحت، غذا و ظرف هم سبک و روی صندلی انجلم بده اگ همسرت گاهی انجام بده چ بهتر واسه من ظرفا مال همسرم بود😄 تفریح مهمونی پله مطلقا ممنوع رابطه ممنوع جارو تمیزکاری ممنوع. بااین روتین تا هفته ۴۰ رسیدم. ایشالله بسلامتی و بموقع فارغ میشی