2777
2789
عنوان

شوهر خرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 51 پست
جدیییی؟ وای چفد حرص درار

خیلییییی😭😭😭

خسته شدم از دستش میره به زنای دیگه نگاه میکنه میگه بخاطر اینکه برای تو بخرم نگاه میکنم کثافت هیز دوروغگوی بی غیرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بابا اصلا خوب نیس خونه خراب کنه

دقیقا

از ماست که بر ماست متاسفانه😑

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

ابجی ببخشید شما مثل خواهر من ،من نمیخام از کسی دفاع کنم ولی واقعا خانوما ریز به ریز به خواسته ها و ناب های همسرشون توجه میکنن البته بعضی از مردا متاسفانه این عادتها رو دارن ولی میشه از دلشون یا زیر زبونشون یا طرز برخوردشون خیییلی از کمبودا رو فهمید ،امیدوارم که قبول کنیم این مشکلات ومساعلو و انشاع الله که مرد شما هم دست از این حرکات برداره🙏🙏

علی،شیرازی🙏خداوندا قلب و روح وچشم مارا پر کن از صداقت، پاکی ،انسانیت🙏
خوشبحالت مال من به حرفم گوش نمیده

حذف کن براش . 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
کاش اینستا کلا تو ایران حذفش میکردن بیشتر آشغال و مضره 

اره واقعا ضررش بیشتر از سودشه من که کلا خوشم نمیاد نصبم نمیکنم

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
ابجی ببخشید شما مثل خواهر من ،من نمیخام از کسی دفاع کنم ولی واقعا خانوما ریز به ریز به خواسته ها و ن ...

ببین شوهرم مشکلی با من نداره نباشم دورزوز میمیره اینقدر که به قول خودش میگه عاشقمه

ولی هیز شده آشغال دست خودش نیست چشماش دیگه حیا نداره ازبس از این چیزا دیده

وگرنه خودش میدونه چیزی کم ندارم اینقدر که حتی دوسال بعد از ازدواجم خواستگارم زنگ زده بود که پسرم از هیچ دختری دیگه خوشش نمیاد

کاش اینستا کلا تو ایران حذفش میکردن بیشتر آشغال و مضره 

حالم از اینجور نظرها به هم میخوره ....

کنارم بودی پیج خودم و همسرم رو نشونت میدادم که بفهمی کی دنبال چی هست ..... اینا که اینطوری می بینی عزیزم خودشون مرض دارن و بیمار جن سی هستند .....

واقعا پامو توی یه کفش بکنم بنظرت یا من یا اینستا؟

اول رگ خوابش بدست بیار اکه نداری ببین رو چی حساسه مثلا نیگا برا من رو سکوتم. و بیمحلیم خیلی حساس . 

اگه با حرف درست نشده و رگ خواب اینا تاثیر نداشته آخرین راه پاتو بکن تو یه کفش . 

اول رگ خوابش بدست بیار اکه نداری ببین رو چی حساسه مثلا نیگا برا من رو سکوتم. و بیمحلیم خیلی حساس .&n ...

مال منم رو بی محلی حساسه خودشو جر میده

بنظرت بگم کامل حذف کنه هریس تر نمیشه؟

حالم از اینجور نظرها به هم میخوره .... کنارم بودی پیج خودم و همسرم رو نشونت میدادم که بفهمی کی دنبا ...

اره دیگه درسته ولی واقعا زنها این وسط آسیب میبینن متاسفانه الان مرد سالم و پاک کمه