2777
2789
عنوان

قباله برون دختر جاریم 😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 119 پست
راست میگه پدر شوهرت  مگه آدم قحطه حالا  بزاره یه خواستگار بهتر و درست حسابی تر بیاد براش ...

بله واقعا اگه از حرفشون کوتاه نیان حیف این دختر هست

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

مام طرفمون  رسم نیست   از مال پدر  به اسم عروس کنن...هر چی داماد  داره همونه.......وا بخاد از هرچی داره یک تیکه  به هر کدوم از عروسا بده  پس چی از ارث میمونه.....چی واسه  پیری کوری  خودش میمونه

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی ک چهار تا خونه داره  قطعا از تو خیابون پیدا نکرده ک  زحمت کشیده پول داده چ حرفیه&nbs ...

ببیند منطق میگه مردی ک خودش پا به کار خانه تو مهریه ی دخترش شده و همچنین ما در شهرس هستیم ک آوازهای جهاز دادنش تو کل ایران میپیچه و متاسفانه نمیشه چشم کم گذاشت پس واسه یک دانگ خانه اینجوری بخیل نباشه

مام طرفمون  رسم نیست   از مال پدر  به اسم عروس کنن...هر چی داماد  داره همون ...

اصلا ۲ بچن عزیزم یه دختر یه پسر ک این یک دانگ یک صدم مالش هم نمیشه

ببین استارتر ما رسم داریم 

داماد از خونه ای ک مال خودشه سه دنگ بده ب عروس و تو سند ازدواج درج کنند اینقدر سکه و سه دنگ خانه 

اما خونه ی پدرشوهر نه ، خب اون خونه ربطی ب داماد و عروس نداره 

اگه توقع کردید ک داماد از خونه ی خودش سه دنگ بده اره حق دارید وگرنه ک منطقی نیس خب 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اصلا ۲ بچن عزیزم یه دختر یه پسر ک این یک دانگ یک صدم مالش هم نمیشه

خوب اونام  حتما مثل ما رسم ندارن......اگرم طرف ما  پولدار ترینم باشه‌....نهایت  بهترین  عروسی...بهترین  خونه...بهترین ماشین به پسرش  میده...چیزی به قباله عروس نمیکنن والا

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

ما از این رسم ها نداریم 

ولی وقتی میگین رسمتون هست شما و خودش هم برای دخترش گرفته خوب بزنه به نام عروسش چی میشه مگه وضع مالیش هم که خوبه

میگین دختر خوبیه 

ارزشش رو داره

شما خودتون میگین توی شهرتون رسمتونه که پدر دختر لطف کنن وه برای زندگی دخترشون جهیزیه اماده کنن  ...

بببنید عزیزم رسم هر شهری محترم من دوست لر دارم ک میگه رسم داریم کل جهاز با مرده خب با وجود اینکه خلاف عقاید ماهست اما برای من محترمه این هم رسم ماست و پدر این آقا حتی برای دختر خودش هم خانه تو قباله گرفته پس چطور شد به عروسش ک رسید وا رسید ؟پدر شوهر خود من به یکا یک عروس هاش خانه داده اون هم از خانه ی خودش ما خودمون هم خواسته ای نداریم ک خودمون بهش عمل نکنیم

خوب اونام  حتما مثل ما رسم ندارن......اگرم طرف ما  پولدار ترینم باشه‌....نهایت  بهتری ...

اگر رسم ندارن میشه بگید چطور برای دختر خودشون گرفتن خانه؟

بببنید عزیزم رسم هر شهری محترم من دوست لر دارم ک میگه رسم داریم کل جهاز با مرده خب با وجود اینکه خلا ...

عزیزم هر ادمی متفاوته 

اونا بخشنده بودن ولی دلیل نمیشه همه باشن که 

زحمت کشیده دوست نداره بده دیگه نمیشه بزور گرفت که

ما از این رسم ها نداریم  ولی وقتی میگین رسمتون هست شما و خودش هم برای دخترش گرفته خوب بزنه به ...

واقعا دختر خوبی هست اما بنظر من ارزشش خیلی بیشتر از اینه ک برای یک دانگ خانه اینجوری سبکش کنن

آخه یه دنگ چیه دیگه بخاطرش ناراحتی میکنید عوضش سکه زیاد می‌گرفتین چیزی نمی‌گفتن ولی بگین خونه بهشون برمیخوره

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
بله واقعا اگه از حرفشون کوتاه نیان حیف این دختر هست

حالا بعضی شعار میدن مادیات مهم نیس !

چرا مهم نیس ؟؟ اتفاقا خیلیم مهمه 

یه روز بشین تاپیک های همین نی نی سایت رو نگاه کن 

تمام مشکلات یا از خود بی پولیه یا از عوارض بی پولیه یا غیر مستقیم به بی پولی مرتبطه 

من خودم مخالف مهریه و ازدواج سنتی هستم چون بنظرم مهریه یه جور کاسبیه،ازدواج سنتی معامله اس ازدواج نیس

ولی آدم یا یه کاری رو نمیکنه یا اگر کرد درست میکنه،وقتی میخوای سنتی ازدواج کنی همه جوره معامله رو به نفع خودت تموم کن

Having fun while stuck in life
آخه یه دنگ چیه دیگه بخاطرش ناراحتی میکنید عوضش سکه زیاد می‌گرفتین چیزی نمی‌گفتن ولی بگین خونه بهشون ...

عزیزم این رسم ماست ک باید اندازه ی سجده گاه هم ک شده اگر خانه ای هست به دختر بدن و حتی پدر آقا داماد هم تو قباله دخترش گرفته اما به عروس ک رسیده وا رسیده