2777
2789
عنوان

قباله برون دختر جاریم 😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 119 پست

باید قید میکردین ک اقا دوماد ی دنگ یا چند دنگ خونه بنام عروس بزنه

نه اینکه بگین اقای پدر ی دنگ از خونتو بنام عروس کن

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
چون پدرِ پسر حقی درقبال  دختر غریبه نداره که بخواد خونه بزنه به نامش

بعد پدر دختر چه حقی نسبت به پسر غریبه داره ؟

ببخشید ها ولی دیگه غریبه نیستن ایشون میخواد عروس این خانواده بشه

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه توقع هایی دارید  وابستگی به مال دنیا چیه !!

اونیک شما معرف ب ازدواجشون بودین 

جداشدن بلخره؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

عزیزم در شهر و منطقه ی ما رسم هست حتی در حد یک سجده گاه دختر اگر زمین و خانه ای داشته باشند به نام د ...

درصورتی که پسر دارای ملک باشه 

نه پدرِ پسر مالش رو برای یه دختر غریبه به نام بزنه

دلیل نمیشه چون پولداره به نامش بزنه . میتونه به پسرش بده . ادم توی جلسه اول اینقدر از مادیات و اینا ...

عزیزم من کجا گفتم جلسه ی اوله ؟ دو سه ماه هسن دارن میرن و میان

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

از کامنتا تعجب کردم، یعنی رسم خونه به اسم زدن ندارید؟ 😐

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

عزیزم در شهر و منطقه ی ما رسم هست حتی در حد یک سجده گاه دختر اگر زمین و خانه ای داشته باشند به نام د ...

خب اگه به دختر جاری شما بده باید برای بقیه‌ی عروساش هم همین کارو کنه شاید به این دلیل قبول نکرده

خب مهریه رو میکردین ۲۸ تا !! 

نگید مهم نیس مهریه و پول 

که اگه مهم نبود 

اصلا حرف نمیزدین راجب دونگ خونه!

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
بعد پدر دختر چه حقی نسبت به پسر غریبه داره ؟ ببخشید ها ولی دیگه غریبه نیستن ایشون میخواد عروس این خ ...

شما خودتون میگین توی شهرتون رسمتونه که پدر دختر لطف کنن وه برای زندگی دخترشون جهیزیه اماده کنن 

ولی اینکه بخاد پدر پسر به پسرش هم نه ! به زن پسرش ملک بده جای تعجب داره !!!

کسی ک چهار تا خونه داره 

قطعا از تو خیابون پیدا نکرده ک 

زحمت کشیده پول داده چ حرفیه 

کسی هم شما رو زور نکرده ک جهاز تماممممم عیار بدین 

خب ندین

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی