شوهرم مدام دست بزن داره بعدازدوسه بارک رفتم تا پای طلاق هی باالتماسش برگشتم خیلی بسته هستم حتی خونه ی مادرمم تنها نبایدبرم اجازه ی تاسرکوچه رفتنم تنها ندارم ،دیشب دوتاخانم اومدن بعدفهمیدم دخترای فامیلشن شروع کردن شوخی دستی وحرف زدنشونم مثل ادمهای درست نبود به شوهرم جلومن تیکه مینداختن اونا ک رفتن گفتم برامن این همه بکن نکن میکنی بعدوایسادی با اینا هروکر راه میندازی من با داداش خودم شوخی کردم اومدی فحش میدادی ک حق نداری چراهمه چی براخودت آزاده بعد با لگد دوبارکوبوند توپام ک هری برو به سلامت منم اومدم خونه لوازممو جمع کردم رفتم ،الانم چون از زدناش خسته شدم نوبت الکترونیکی طلاق گرفتم ،مادرم میگه زندگی سخته نبایدمیومدی تقصیرتوعه ولی از زورگوییاش خسته شدم همش بایدچشم تودهنم باشه
مردا همینن گلم همسر من جونش در میره اگه من یکم شالم بره اونورتر یکی منو نگاه کن رگ غیرتش باد میکنه جایی که پسر جوون باشه من بخوام شیرین زبونی کنم میگه خوب پاشو بریم ولی خودش میشینه با دختر خالش شر میگه میخنده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کار کاملا درستی کردی شل نگیر اصلا این چیزا عادی نیست
پزشک فانونی رفتی تاحالا برا کتکاش؟
مادرم فوت کرد میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
افرررین ب تو میگن یه آدم عاقل آدمای سمیو باید حذف کرد ببینم مامانت میتونست خودش کنار بیاد با این آدم وحشی؟طلاقت بگیر بابا مگ نوکر گیر آورده مرتیکه ینی چی اصن این رفتارا اون مرد واقعا مریضه به معنای واقعی کلمه مریضه خودتو نسوزون پای ی ادم وحشی دختر خاله منم شوهرش اینجوری بود الان باهاش مونده بد بخت شده هرو زیر چشمش کبوده بعد مرده خودش دوسدختر داره ولی این تا میخواد یکاری کنه میزنتش اینجور ادمارو باید حذف کرد ک یکی بهتر بیاد تو زندگیت
دوبار قبل باخواهش اومد برگشتم میگه اینبار نمیام دیگه منم گفتم نرفتم ک برگردم تاحالا هم فقط چون عاشق هم بودیم کارمون به جدایی نکشید وگرنه مشکلات خیلی داریم ازنظر فرهنگی وخانواده و تحصیل ،ولی الان واقعا خسته شدم سپردم فقط دست خدا
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
طلاق بگیر فقط خودتو راحت کن. این هیولای واقعیه یکی از تاپیکای قبلیتو خوندم چجوری این مردا را تحمل ...
فقط چون دوستش داشتم وگرنه حتی توارامشم تودهنش فحشه میگه عاشقتم دوست دارم سربسرت بذارم ولی کلا ادب همشون همینه این فامیلاشم خیلی بی ادب بودن وقتی منو زد گفتم همتون لاشی هستین حیف من