2777
2789

ی مغازه لباس فروشی پیش خونمون بود .هر از گاهی جنس قسطی میاوردم ازشون..ک من خوش حساب بودم همیشه

من از پارسال مهر ماه ازش لباس اوردم.دو ماهه هم قسطمو دادم

حالا مغازش عوض کرده.استوری کرد ک مغازمو استوری کنین و از این حرفا

خداییش من لینکش گذاشتم بعد حذفش کردم.

الان امد پی وی ک اسماتون استوری میشن.بهش پیام دادم ک عزیزم من پیشتون حساب ندارم

دیدم گفتبخاطر حساب نگفتم ک  بخاطر بی معرفتیتون استوری میشین😐

مگه جنس مفت بهم داده ک طلبکاره😶😐میتونست با زبون خوش بگه🤭

تو این دوره زمونه دیگه کسی نسیه نمیده و راستش رو بخواین بله ایشون لطف می‌کردن نسیه میدادن بهتون ...

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این دوره زمونه دیگه کسی نسیه نمیده و راستش رو بخواین بله ایشون لطف می‌کردن نسیه میدادن بهتون ...

درست 

بخدا همونم گرون میداد بهم

والا از پارسال مهر ماه  اصلا ازش خریدم نداشتم دیگه

لحن حرفش باید با مشتری دائمش باشه 

ن من

نه والا لطف نمیکنن

تو شهرستان ها اکثر مغازه ها اینطورن

یه جنس و دوبرابر بازار گرون میدن اما قسطی 

نه والا لطف نمیکننتو شهرستان ها اکثر مغازه ها اینطورنیه جنس و دوبرابر بازار گرون میدن اما قسطی

اره والا زوره 

اینم همینجور بود.بخدا واسه  گرون دادناش نرفتم سمتش دیگه

مخصوصن واسه منی ک سریع حسابمو میدادم.خوش حسابش بود

مثل سرای ایرانی که یخچال ۶۵میلیونیو داده ۸۶ تومن منتم میذاره که قسطیه

به فروشنده گفتم کف قیمت که ۶۵ تومنه گفت اینا برای تبلیغ هر دروغی میگن

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

بعضیا گاهی خیلی کوتاه میان و ارومن، بعد میبینی یه ادم عوضی طلبکار اذیتشون می کنه بعد مدت ها اروم بودن  لبریز میشه و خیلی بهشون فسار میاد از چپ و راست و اعصابشون خورد میشه تو لحن و حرف زدن و رفتارش ،با اولین ادمی که برخورد دارن یهو منفجر میشن