2777
2789
عنوان

جدی چرا قهر ما تمومی نداره

555 بازدید | 37 پست

شد یه هفته

ولی نه اون کوتاه میاد نه من میتونم چشامو روی اون همه توهین ببندم و پیش قدم بشم

از یه طرف خیلی از دستش دلگیرم از یه طرف دلتنگشم

خانواده ام سراغشو میگیرن 

خانواده اش بهم زنگ میزنن چرا نمیای 

من بهونه میارم ولی خب تا کی 

دلم نمیخاد خانواده ها دخالت کنن

تنها مکالمه ما شده که من برم جایی اطلاع بدم اون هم جواب بده همین 

یا عین بچهای 12 ساله حرفامونو توی استوری بهم بگیم*البته بقیه رو هاید کردیم* سنی ازمون گذشته ولی خب غرور جفتمون نمیزاره پیش قدم بشیم🥲 

چقدر میتونه لجباز و مغرور باشه

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

دقیقان موقعیت الان منو داری

تا کی واقعا من خسته شدم

زهرمار شدن روزا برام

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونم تا کی دقیقان منم خستم 😔

🤲🏼🫠خدا نگاهمون کنه

دعوای شما سر چیز مهمی بود؟

🤲🏼🫠خدا نگاهمون کنهدعوای شما سر چیز مهمی بود؟

ن اصلان چیز مهمی نبود 

ولی از خونه بیرونم‌کرد 

فحش و بد بیراه گفت

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

ن اصلان چیز مهمی نبود ولی از خونه بیرونم‌کرد فحش و بد بیراه گفت

وایی چقدر منن

عقدی؟

من رفتم خونشون باهاش حرف بزنم

رفتم توی اتاقش بهم گفت برو بیرون آرامشم و بهم نزن

وایی چقدر مننعقدی؟من رفتم خونشون باهاش حرف بزنمرفتم توی اتاقش بهم گفت برو بیرون آرامشم و بهم نزن

ن بابا

۱۰ ساله ازدواج کردم 

۲تا بچه داریم ،خیر سرش

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

ن بابا۱۰ ساله ازدواج کردم ۲تا بچه داریم ،خیر سرش

😭😭ای خدا

مردا چشونه

سگ شدن

خوشی زده زیر دلشون

عقدی؟

اره

منم از پریروز قهرم مقصر اون بود .. کوتاهم نمیاد .. اشغال دست میزاره رو نقطه ضعفم با بچه سه سالم میره بیرون .. الانم از ۱۲ رفته..میدونه چقد وابستشم

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔