2777
2789

برای اولین بار با همسزم که عقدیم خونه ی مامان بزرگم رفتیم خونشون تو روستاست

و خب راستش بابام اونجا یه سری حرفایی زد که ابروم رفت. کلی سوتی داد خیلی خجالت کشیدم

وضع خونه ی مامانبزرگم اینا هم خوب نبود به هرحال روستاست دیگه

و بعد از اون که داشتیم برمیگشتیم نه دستمو گرفت نه بوسم کرد نه هیچی 

بهش گفتم بوسم نمیدی؟ گفت بذار ببینم از کدوم راه باید برم

منم دیگه حرف نزدم باهاش کل مسیرمون به سکوت گذشت

موقع خداحافظی هم همیشه منو میبوسید حتی اکه قهر بودم دستمو نگه میداشت میبوسید منو ولی ایندفعه انگار نه انگار. بهش دست دادم گفتم مرسی سلام برسون اونم گفت مرسی تو هم سلام برسون پیاده شدم هیچی نگفت

حتی سریع رفتم خونه بازم به هیچجاش نبود

نمیدونم چی شده

به نظرتون بهش بگم چی شده؟ یا سرد باشم باهاش؟

یعنی به خاطر وضع خونه ی مامانبزرگم اینطوری کرد؟ یا به خاطر سوتیای بابام که از زوی جوگرفتگی اونهمه سوتی داد؟ یا من بهش چیزی گفتم؟ یا خوابش میومد؟ 

پی نوشت: بهش زنگ زدم گفتم چی شده؟ گفت هیچی خسته ام از صبح سرکار بودم تا رسیدم خونه ماشینو برداشتم اومدم دنبالت تا الان خونه ی مامانبزرگ بودیم

منم گفتم یه بوس دادن مگه چقدر طول میکشید

گفت تو خودت مثل همیشه خداحافظی نکردی، کردی؟ گفتم تو دیدی ناراحتک تو بوس میکردی دیگه.

به نظرتون الکی دلیل اورده یا درست میگه؟

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی واجبه بوده شوهرت را ببری دهات؟؟مردم با نامزدشون میرن هتل پنج ستاره شما رفتید ده؟؟

مامانبزرگم عمل کرده بود برای همین

وگرنه در طول ۶ ماه کلا دومین بارش بود میبردمش اونجا 

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌