2777
2789

سلام خانم ها دوروز پیش دخترم بهم زنگ زد واز شدت دلدرد وبدن درد همراه اسهال استفراغ 

بردمش دکتر  کلی دارو وسرم وآمپول یه کم بهتر شد نصف شب  دختر دومم باحالت استفراق دوید تو دستشویی  معذرت میخوام کلی بالا آورد به صبح نکشیده پسر کوچیکم  بعد شوهرم حالا هم خودم از شدت سردرد وتهوع نمیتنم سرم وبالا بیارم 😵😵 

وااای من خیلی سرگیجه شدید دارم ی لحظه فک کردم اونه🤕

نه هندونه خربزه  ابمیوه و... هم باعث میشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای جدی ؟شهر شما کجاست؟

من از شهرهای تبریز .

هشدار دادن . گفتن این علایمو دیدید سریعا بهداشت و.‌. مراجعه کنید 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه هندونه خربزه  ابمیوه و... هم باعث میشه

باعث سرگیجه؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وای منو پسرم و همسرم رفتیم عروسی روز بعدش گلودرد بدن درد استفراغ سردرد.باردار هم هستم فقط دارم میمیر ...

دیگه هیچ چیزش خوب نیست...از افسردگی میگم برم بیرون دلم باز بشه...میرم بیرون یا مریض میبینی یا گرونی میبینی یا دختر و پسر سیگار قلیون دستشونه..یا دو نفر ایستادن فحاشی میکنن...اصلا آدم پشیمون میشه میگه برگردم تو غار خودم بهتره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وای منو پسرم و همسرم رفتیم عروسی روز بعدش گلودرد بدن درد استفراغ سردرد.باردار هم هستم فقط دارم میمیر ...

وای منم عروسی بودم دیروز خواهرم با صدا گرفته و بی حال فشار افتاوه و سر درد شدید کنارم بود 

میربان خواهرم بود میترسم والا

وای منم عروسی بودم دیروز خواهرم با صدا گرفته و بی حال فشار افتاوه و سر درد شدید کنارم بود  میر ...

خیلی مواظب باشین.منکه دیگه هیچ مجلسی نمیرم نمیزارم شوهرمم بره.هلاک شدیم فقط.خدااایا خودت به دنیا رحم کن به بچه ها😔آمین

باعث سرگیجه؟ 

نه. سرگیجه احتمالا از فشار عصبی و استرس و نگاه زیاد به گوشی 

نه. سرگیجه احتمالا از فشار عصبی و استرس و نگاه زیاد به گوشی 

دکترگف کروناس🤕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
دکترگف کروناس🤕

موج جدید کرونا هم شروع شده . اخبار گفت .

گفت کلا واکسنها سه دز رو کامل کنید 

موج جدید کرونا هم شروع شده . اخبار گفت . گفت کلا واکسنها سه دز رو کامل کنید 

آره عزیزم میدونم

من آخه 24 ساعت تو خونه ام نمیدونم چرا الکی مریض میشم

آره عزیزم میدونم من آخه 24 ساعت تو خونه ام نمیدونم چرا الکی مریض میشم

هوا آلوده است .