2777
2789
عنوان

مشکلات بعد از اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 25767 بازدید | 77 پست
منم همینو میگم همسرمم حرفی نداره مامانم گیر داده بریم دکتر برای این موضوع

درسته گواهی گرفتن اصلا درست نیست ولی حق با مادرته، دوران عقد خدای نکرده هزارو یک مشکل پیش میاد خیلیا تو همین سایت خیلی پشیمون شدن از رابطه کامل و مجبوری ادامه میدن باید مواظب می بودی 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو برو دکتر بگو من رابطه نداشتم بهت گواهی میده اگه اینقدر برات مهمه 

آخه مامانم هم میخواد بیاد

و میگه همسرمم بیاد که دکتر کامل براش توضیح بده که من سالمم💔

الان همه فاز روشن فکری بر میدارن،نباید اینقدر زود اجازه رابطه کامل می دادی خیلی ها ت عقد رابطشون ب هم میخوره اونوقت کسی ک ضربه میخوره دختره

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
فاز اینایی ک میگن مگ قرن چندمیم ک هنوز بکارت ازموم میخوان رو نمیفهمم  خواهر من منم با این قضیه ...

آره والا آدم به هیشکی نمیتونه اعتماد کنه اونم   میگه تازه عقد کرده وشناخت کافی نداره قانون ما اینقدر روشنفکر نیست مثل بعضی ها

بدون شناخت بک هفته عقد کرده خداییش چطوری تا تهش رفتید؟!!!!😂😂😂

نه برای بکارتت بگما اون که اصلا مهم نیست بود و نبودش 

ولی شناخت ندادشتنتون و انقدر سریع رابطه داشتنه بامزه بود

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
تو یه هفته اینقد زود وا دادی؟ یه ذره میذاشتی نازتو میخرید

راس میگی🥺

منم نمیخواستم آخه 

ولی داشت اذیت میشد 

نمیدونم

اطلاعاتم خیلی کمه درباره این چیزا

هیچ کسم هیچی بهم نمیگه

حتی مامانم

آخه مامانم هم میخواد بیاد و میگه همسرمم بیاد که دکتر کامل براش توضیح بده که من سالمم💔

مامانتو نبر چرا اون میخواد بیاد آخه با شوهرت برو دیگه ازدواج کردی زندگیت جدا شده دیگه

بخدا وقتی کامنتای اونطوری میخونم خفه میشم از حرص من وقتی ازدواج میکردم هیچکس جرئت نکرد از گواهی حرف ...

منم ندیدم دورم بخدا نمیدونم هضمش سخته به عده زن ازین قضیه طرفداری کنن