2777
2789
عنوان

مشکلات بعد از اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 25764 بازدید | 77 پست
ایشون نامزده  یعنی خیلیا از ازدواجش خبر دارن پس اگه نگران حرف مردم بعد ازدواجید باید بدونید ای ...

اصن منظور منو متوجه نشدین 

مشکلی ک پیش میاد یهو یکی بیاد بهش تهمت بزنه خانواده شوهر باور کنن اگ مدرک داشته باشه دهنشون بسته میشه اگ نداشته یاشه تا اخر عمرش زخم زبون میشنوه

حتی شوهر خودش ک الان میگه بهت اعتماد دارم ممکنه بزنه زیرحرفش 

دوم این که تو دوران عقد ی مشکلی پیش بیاد مجبور بشه جدا بشه بخاطر این قضیه نمیشه میمونه میسوزه میسازه 

سوم این که تو جامعه ما اینطوریه و کسی تو عقد باردار بشه یا بکارتش رو از دست بده رو بد میدونن در صورتی ک بد نیس. بخاطر این چیزا باید رعایت کنه ک دچار مشکلاتی ک جامعه رو مشکلاتمون میزاره نشه 

چهارمم این ک ظاهرا بکارتش رو جای دیگ ازدست داده و ما سرکاریم 

پنجمم من میدونم شما ازین قضیه ناراحتی ک چرا دختر باید گواهی داشته باشه پسر نه 

منم ناراحتم ولی خب اینم یکی از عیبای جامعه س ک با گارد گرفتن ما ها حل نمیشه اصل مسئله سرجاشه فقط ما بیخودی حرص میخوریم و مخالفت میکنیم 

ببین عزیزم مادرت اگه میگه گواهی بگیرم مبنی بر این نیس که بهت اعتماد نداره ما خودمون تو دور اطراف داشتیم دختره تو عقد رابطه داشته ب اختلاف خوردن رفتن برا طلاق پسره گردن نگرفته گفته از اول دختر نبوده ببین آدم تو دروان عقد بهتره این اتفاق نیوفته اگه خواستی جدا بشی خدای نکرده ب درد سر نیوفتی من خودم رفتم گواهی گرفتم دادم ب مادر شوهرم نمی‌دونم شاید خیلی ها بگن اشتباه کردم ولی من خودم ب شوهرم اعتماد نداشتم بر عکس خانوادع شوهرم ناراحت شدن که شما ب ما اعتماد ندارید عقد دوران شناخته عزیزم از ی طرف هم خوب زن و شوهرید درست تا حدودی رعایت کن حداقل حامله نشی بکارت و میشه بیخیال شد ولی با بچه تو عقد نمیشه جدا شد نگو آدم خوبیه چ می‌دونم ال بل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ادمارو تو قهر و دعوا میشناسند تو خوشی همه خوبن این توصیه من ب همه نامزد ها وا ندید تو عقد 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه کامل نبود  نمیدونم چجوری بگم ولی خیلی عجله کردم نه؟

رابطه سطحی منظورته دخول نداشت؟ 

اره دوران عقد رابطه کامل نباشه بهتره 

چون خدانکرده اخلاق ها باهم نمیخوره یا هزاراتفاق دیگه دورتر جون به جدایی می‌کشه خیلی برای تو سختتره