2777
2789
عنوان

مشکلات بعد از اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 25768 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کامنت یه سریا رو ببین از اسی بدترن😑

بخدا وقتی کامنتای اونطوری میخونم خفه میشم از حرص من وقتی ازدواج میکردم هیچکس جرئت نکرد از گواهی حرف بزنه حتی مامانم درستشم همینه به نظرم 🥲

تورو جدت لایک نکن 
منظورم اینه که برای خودت ارزش قائل باش گواهی بکارت چیه آخه مگه مردا گواهی میگیرن که ما زنا بگیریم بی ...

منم همینو میگم

همسرمم حرفی نداره

مامانم گیر داده بریم دکتر برای این موضوع

فاز اینایی ک میگن مگ قرن چندمیم ک هنوز بکارت ازموم میخوان رو نمیفهمم 

خواهر من منم با این قضیه مشکل دارم ولی اومدیم و فردا یکی اومد خواست دشمنی کنه 

اونوقت چ مدرکی داره بهشون نشون بده؟ 

شوهرش ازش مطمئنه خانوادش ک نیستن یه روزی زهرشون رو میریزن 

البته حالا ک اتفاقیه ک افتاده امیدوارم کار ب جایی کشیده نشه ک لازمش داشته باشی

ولی تو عقد اشتباس ادما میتونن یه شب بخوابن صبح پاشن و به کل عوض شن اونوقت چطوری میخوای خودتو ثابت کنی اگر مشکلی پیش اومد خواستی جداشی؟ خدااای نکرررده 

احتیاط شرط عقله اما توکلت ب خدا باشه بهرحال جرم نکردی شوهرت بوده 

ما هزار رابطه تو عقد داشتیم ولی نامه بکارت کاملا سالم درومد همش ترسه فک میکنی پاره شده 

نامه هم گرفتی با شوهرت برو بگیر ک احیانا نیمه آسیب شده باشه پیش مامانت خجالت نکشی

به مامانت بگو نامه سالم بوده دست داماده 

💖