2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر قد متوسط با موسیقی لخت مشکی ودوستی سفید جسوری یه چیزی را داری مخفی میکنی بیشتر شال مشکی میپوشی 

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
یه دختر قد متوسط با موسیقی لخت مشکی ودوستی سفید جسوری یه چیزی را داری مخفی میکنی بیشتر شال مشکی میپو ...

عزیزم ماه یا فصل تولد منم حدس میزنی ؟ 

برمیگرده؟ 

ممنونممم عزیزم🥹🩵🌱🫂🦋✨️💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

یه دختر قد متوسط با موسیقی لخت مشکی ودوستی سفید جسوری یه چیزی را داری مخفی میکنی بیشتر شال مشکی میپو ...

سلام عزیزم  میشه لطفا به منم بگی

بهم علاقه پیدا میکنه و همچی درست میشه یا من فراموشش میکنم؟