2777
2789

اتفاقا امروز  اینقد دلم تنگ بود که دستامو بردم  بالا گفتم خدایا تو به داد ما برس 

از ته دل نفرین میکنم ظالمایی که حق مردمو میخورن

آخه واقعا چرا پدری برا درمان بچه اش درمونده بشه

بعد یکی با دیپلم و پارتی بره تو پتروشیمی ماهی ۲۰۰ بگیره

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم خودشون ندارن بخاطر همونه،بنظرت آدماییکه سوار اتوبوس میشن که ده هزار بیشتر پول ندن تاکسی سوار شن ...

درسته

حتی ی زنه بخاطر ۱۰ هزار تومن اب معدنی بچشو دعوا میکرد

ادم وقتی میره بیرون افسردع میشه برمیگرده

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بخش سرطان بیمارستانهای دولتی، خودشون قسمت مددکاری دارن که از خیرین برای بیماراشون پول دارو میگیرن و حتی کمک برای تغذیه و .....

هزینه های بخش هم وقتی مربوط به سرطان باشه، خیلی خیلی کم.

من دفترچه کاغذی بود، توش مهر بیماری سرطان زده بودن و واقعا هزینه ی بستریم، مفت بود.مثلا سه شب میوندم، سال ۹۸، میشد ۱۲ هزار تومن

اننننققدر زیاده اینطوری 

ترفند گدایی چندین ساله مد شده

حتی بعضیا با ظاهر خوب میان آروم میگن پول مونو زدن یه روزه برمیگردونم قرض بده فلان، ولی دروغ میگن

همه ی بیمارستان های دولتی مددکاری اجتماعی دارن.

اگر کسی وضعیت مالی ش ضعیف باشه، خود بخش درمانیش معرفیش می‌کنه مددکاری

کلی خیر هست. هزینه ش خیییییلی کم میشه حتی رایگان میشه. برای کسی که واقعا نیازمند باشه و تحقیق کنن 

بخش سرطان بیمارستانهای دولتی، خودشون قسمت مددکاری دارن که از خیرین برای بیماراشون پول دارو میگیرن و ...

الان خوب شدی❓🫂😭

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

درستهحتی ی زنه بخاطر ۱۰ هزار تومن اب معدنی بچشو دعوا میکردادم وقتی میره بیرون افسردع میشه برمیگرده

اتوبوس و مترو جایی نیست کسی بتونه کمک بگیره باید بره محله بالا که اونا هم خودشونو میگیرن و نمیخوان کسی مزاحمشون بشه

الان خوب شدی❓🫂😭

من مشکلم خونی بود، خداروشکر خوبم.

سرطان نبود ولی چون تو بخش خون بستری میشدم، تو دفترچه منم مهر زده بودن.

من بیمارستان فیروزگر تهران میرفتم.

یه قسمت مددکاری فعال داشت، واقعا به بیمارا کمک میکرد.

داروهامونم وقتی تعیید بیمه میگرفتیم، فقط ده درصد میدادیم.

داروی من حدود ۳ میلیون میشد ولی فقط ۳۰۰ میدادم ، سال ۹۸ بود، تو دوره کرونا

واقعا؟ من اولین بار بود دیدم همچین صحنه ای

زیاد توجه نکن به این چیزا... بعضیا دروغ میگن و اینجوری از احساسات مردم سواستفاده میکنن پول میتیغن.. بعضیاشونم راست میگن... کلا گدایی داره وارد فاز جدیدی میشه... چند روز پیش ی خانمه در مغازه واستاده بود بهم گفت سی تا دونه سوسیس برام بخر میخوام برم ساندویچ بخورم😐 خو اگه مستحقی تخم مرغی چیزی بخور اخه سوسیس؟ اونم سی تا؟ 🙄

زیاد توجه نکن به این چیزا... بعضیا دروغ میگن و اینجوری از احساسات مردم سواستفاده میکنن پول میتیغن.. ...

یکی که دم مغازه شوهر ساده من، گفته ۱۵ تا تخم غاز خریده.

اونم تخم ارگانیک.

کلی خندیدم تا حالا من خودم تخم غاز نخوردم

والا منم نخوردم😐 گداها پررو شدن واقعا

یه بار خواهرم اینا مهمونمون بودن.

رفتم سیب و پرتقال خریدم.

یه پیرمرد جلوم گرفته، بهم بده، به خدا دو تا سیب، دو تا پرتقال دادم بهش، کلا درشت بودن میوه ها.

میگه ، دخترم ، من ۴ تا دختر دارم، بازنم و خودم میشیم،۶ نفر از هر کدوم ۶ تا بده.

گفتم پدر جان فعلا نفری یه قاچ بخورین