2777
2789
عنوان

تیک عصبی

4827 بازدید | 58 پست

کسی یوده بچش تیک عصبی گرفته باشه خوب شده باشا.دارم میمیرم کمکم کنید.تیک چشمی گرفته اولش پلک میزد پشت هم .حالا یهو محوم فشار میده ول میکنه.این چه بلایی بود سرم اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم همین سن ها بود اینجوری شد. دکترم بردم گفت اصلا بهش نگین چشمت چرا اینجوری میکنی یا خشکه یا هر چی. بعد یه مدت از سرش افتاد. بی توجهی کن به تیکش. ولی به خودش بی نهایت محبت و توجه کن.

ببین من دربارهی تیک عصبی خیلی اطلاعات دارم.... 

بستگی داره تیک عصبی اش تا چه حد باشه و با گذر زمان بهتر بشه یا بد تر سن هم خیلی تاثیر داره.... 

الان فقط ازش بپرس که از چیزی ناراحته یا استرس داره یا اضطراب داره..؟؟؟ 

اگر در اثر اصطراب و استرس بود حتما ببرید گیش روانشناس و روانپزشک تا در مان بشه وگرنه ممکنه بد تر بشه. 

اگر سوالی در بارهی تیک داشتی بپرس. 

چطکر این اتفاق براش افتاد چکار کردی  

فک کنم از استرسه

چشاشو محکم فشار میداد

لبشو یجوری میکرد ما هم هی میگفتیم نکن نکن میرفت یواشکی میکرد میومد😂 هنوز کامل ترک نکرده ولی خیلی کمتر شده تیکش

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

منم پسرم همین سن ها بود اینجوری شد. دکترم بردم گفت اصلا بهش نگین چشمت چرا اینجوری میکنی یا خشکه یا ه ...

اره دارم محبت میکنم اروم حرف میزنیم خیلی داریم مراعات میکنیم یعنی جواب میگیرم با این کارها یا مشکلش نغزی هست

اره دارم محبت میکنم اروم حرف میزنیم خیلی داریم مراعات میکنیم یعنی جواب میگیرم با این کارها یا مشکلش ...

من که با همین کارها نتیجه گرفتم. ولی چند وقت طول میکشه. صبرت رو زیاد کن. پسر من یه مدت هم ناخن میجوید. سر هر دو تاش خیلی ناراحتی کشیدم. ولی خوب شد خداروشکر

ببین من دربارهی تیک عصبی خیلی اطلاعات دارم....  بستگی داره تیک عصبی اش تا چه حد باشه و با گذر ...

نمیتونست درست بیان کنه.یهو شروع شده.گوشی مدام دستش بوده اینجور شده.چکار کنم خوب بشه.امروز درحین بازی با بچه ها دیدم همین که وایمسن باهم حرف بزنن فشار میدهالان داشتم خوابش میکردم رو پا دیدم چندبار فشار داد

من که با همین کارها نتیجه گرفتم. ولی چند وقت طول میکشه. صبرت رو زیاد کن. پسر من یه مدت هم ناخن میجوی ...

دارم دق میکنم قلب ندارم دیگه احساس میکنم دنیا دیگه تموم شده 

من که با همین کارها نتیجه گرفتم. ولی چند وقت طول میکشه. صبرت رو زیاد کن. پسر من یه مدت هم ناخن میجوی ...

اولش دهانش بود که یهو خوب شد.خیلی شدت داشت.پلک زدنم خوب شده بود کع دیشب اینجور مثله تشنج کردن یهو وایمیسه فشار میده حرکت میکنه