2777
2789
عنوان

تیک عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 4827 بازدید | 58 پست
نمیتونست درست بیان کنه.یهو شروع شده.گوشی مدام دستش بوده اینجور شده.چکار کنم خوب بشه.امروز درحین بازی ...

عزیزمحتما در بارهی استرس باهاش صحبت کن.... 

مال بعضی ها در اتر استرسه.. 

مال بعضی ها در اثر مشکل مغزیه.. 

یه روانشناس برو ببین چی میگه.. 

حتما ببرش به جای غصه خوردن. 

من خودم این مشکل رو داشتم مال من در اثر استرس زیاد شروع شد ولی چون در مان نشد باعث مشکل مغزی شد... 

شما دکتر ببر ببین چی میگه. 

دارم دق میکنم قلب ندارم دیگه احساس میکنم دنیا دیگه تموم شده 

عزیزم. میفهمم. منم خیلی ناراحت بودم. مخصوصا وقتی بقیه بهم میگفتن چرا اینجوری میکنه. یا وقتی داشت باهام حرف میزد چشماشو اونجوری میکرد. آخه پسرم دیر هم زبون باز کرد. 

ولی من خیلی شنیدم توی این سن تیک میگیرن. دکتر هم بردم همینو گفت. احتمال خیلی زیاد مثل پسر من تولد ۴ سالگیش دیگه اثری از تیک نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم. میفهمم. منم خیلی ناراحت بودم. مخصوصا وقتی بقیه بهم میگفتن چرا اینجوری میکنه. یا وقتی داشت باه ...

بله بچه منم دیر به حرف اومده الانم نمیتونه با بچه ها کامل صحبت کنه

پسر من سر اینکه نمیتونست منظورشو بگه خیلی حرص میخورد. شاید همین بهشون فشار آورده 

شاید .چون خیلی بال بال میزنه بگه اخرش پانتومیم میره تا بفهمیمم. بمیرم براش .نباید بذارم کسی تحقیرش کنه خونواده شوهرم بدجور میخندن بهش

ببین من دربارهی تیک عصبی خیلی اطلاعات دارم....  بستگی داره تیک عصبی اش تا چه حد باشه و با گذر ...

ببخشید پسر منم 3 سالشه دستاش رو به حالت بال زدن خیلی سریع تکون میده یا بلند میشه از یک ور اتاق حالت بال زدن میدوه اون ور اتاق 

اینم تیکه؟

چیکار می تونم براش بکنم؟

استرس و تشنج تو خونمون هم وجود داره

آیا برطرف میشه؟

پسر من سر اینکه نمیتونست منظورشو بگه خیلی حرص میخورد. شاید همین بهشون فشار آورده 

عزیز میشه دقیق کارهاشو بگی چکار میکرد یهو.واینکه چه کارهایی برای بهبودش انجام دادی دکترم بردیش

اگه کمبود محبت داشتع باسه دنیای محبت به پاش میریزم فقط خوب بشه 

عزیزم کسی از کمبود محبت تیک نمیگیره.... 

با بچه صحبت کنبد ببینید اضطراب چیزی نداره.... 

بعصی وقتا بچه ها یه مشکلاتی ندارن ولی به بزرگ تر ها نمیگن.. 

در غیر این صورت ببرید دکتر... 

حتما برید دکتر پشت گوش نندازید مهمه.