2777
2789
عنوان

تیک عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 4827 بازدید | 58 پست
انشالله من خواهرم و تو این تاپیک گفتم  ۳و نیم سالگی یبار تو جمع زیادی از فامیل همه بهش توجه م ...

خیلی باهاش خوبیم اما میبینمش آتیش میگیرم

کاشکی زودتر خوب بشه

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من دربارهی تیک عصبی خیلی اطلاعات دارم....  بستگی داره تیک عصبی اش تا چه حد باشه و با گذر ...

سلام پسر من ۱۳ سالشه از بچگی تیک داشت بدتر شده الان گردنشو میزنه بردم روان پزشک ی ماه خوب شد باز بدتر شد تورو خدا کمکم کنید 😭😭😭😭

ببین من دربارهی تیک عصبی خیلی اطلاعات دارم.... بستگی داره تیک عصبی اش تا چه حد باشه و با گذر زمان به ...

تو رو خدا میشه اگه اطلاعات خوبی دارید بگید

پسر من 6سالشه 

سه چها روز گاهی چند تا پلک پشت هم میزنه

چند دقیقه نیست 

دوباره چند تا پلک میزنه

خداروشکر خوبه یا نیست اگرم باشه انقدر کمه ک باید ساعت ها نگاه کنم تا ببینم

تو رو خدا چقدر طول کشید تا خوب شد؟ کاری کردید خوب شد؟

پسرم اولا خیلی چشماشو بهم فشار میداد، الان چند بار پشت هم پلک میزنه. صبح تا عصر نیست از حدود غروب تا خوابش بیشتره

ببین من دربارهی تیک عصبی خیلی اطلاعات دارم.... بستگی داره تیک عصبی اش تا چه حد باشه و با گذر زمان به ...

سلام.همسر منم ۲۰روزه تیک صورت گرفته.مدام پلک میزنه دهان وبینیشو کج میکنه.۳۳سالشه.بعد از یه دعوای شدید اینطوری شده.دکتر مغزواعصاب هم رفته دارو میخوره الان.ولی قطع نشده تیک ها.

بنظرتون چیکار کنم؟

تو رو خدا چقدر طول کشید تا خوب شد؟ کاری کردید خوب شد؟پسرم اولا خیلی چشماشو بهم فشار میداد، الان چند ...

خوب نشده یه بار میبینی اصلا نیست ی بار میبینی چند روز هست

اصلا کاری نمیشه کرد رفتار مهمه 

کلا جوری نیست ک کسی بفهمه الان دو ماه پیش مامانم‌ و خواهر برادرامو بچه هاشونم اصلا کسی نفهمیده

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

سلام پسر من ۱۳ سالشه از بچگی تیک داشت بدتر شده الان گردنشو میزنه بردم روان پزشک ی ماه خوب شد باز بدت ...

سلام عزیزم الان پسرتون چجوره بهتر شده؟منم داداشم از بچگی تیک داره ۱۰ سالشه هنوز خوب نشده