2777
2789

یاد یه بنده خدایی افتادم داشت از مراحل ازدواج میگفت بعد گفت ما انگشتر نشون میاریم بعدش چند روز بعدش میریم عقد میکنیم یا اینکه اگر میخواییم نامزد بمونیم یه مدتی یه صیغه محرمیت میخونیم بعد من بهش گفتم خانواده من با صیغه مخالفن،یه کاربر اینجا بود بعد هی تاپیک میذاشت میگفت با خواستگارش شش هفت ماهه صیغه خوندن ،اشکال نداره؟وجه بدی نداره؟اگر بفهمن به هم نمیخورن بد نمیشه ؟؟

از طرفی ازدواج نیاز به شناخت داره بعد خانواده مذهبی شاید نذاره شش هفت ماه بدون محرمیت ارتباط داشت از طرفی هم یجوریه صیغه خوندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش میگه صیغه بخونیم که حرف میزنیم گناه نکنیم.

صیغه که خوندی میگه تو شرعا زنمی و هر نوع رابطهای میخواد.

اصلا اعتماد نمیکنم به این تفکر. حتی حرف بالام هم درست نباشه داره نشون میده که کاملا افراطیه و حتی حاضر نیست به خودش و طرف مقابلش فرصت شناخت بده.

خب میخواد ادم صحبت کنه که همینجور صحبت میکنه دیگه صیغه برا چیشه

همین دیگه منم میگم اگه خونواده مذهبیه و مشکلش صرفا گناهه فک نکنم صحبت کزدن گناه ایجاد کنه مگر اینکه منظورشون رابطه حلال باشه که اونم به ضرره دختره ممکنه بنا بهردلیلی به ازدواج ختم نشه و خونواده دختر عاقلانه نیس قبول کنن

اصلا ب صیغه اعتقادی ندارم

صحبت کردن و بیرون رفتن تو مکان عمومی چ گناهی داره ک واسش بخوای صیغه بخونی؟

از نظر من طرفی میخواد صیغه بخونه ی چیزای دیگه ای تو ذهنشه ک قطعا ب ضرر دخترخانمه

اولش میگه صیغه بخونیم که حرف میزنیم گناه نکنیم.صیغه که خوندی میگه تو شرعا زنمی و هر نوع رابطهای میخو ...

اخه سوال اینجاست که ادم بخواد حرف بزنه که گناه نمیکنه چرا صیغه بخونی ،بعد یه نفر دختر بود بعد میگفت با کسی به عنوان دوست پسر اشنا میشم دستشو میگیرم که ببینم بهش حسی دارم یا نه😐یعنی با دست همو گرفتن مشخص میشه؟

صیغه در دوران آشنایی که بعضی خانواده های سخت گیر و مذهبی مجبور میکنن خونده شه ، به این معنی نیس که کاملا به هم محرم شین و هرکاری خواستین بکنین

به این معنی خونده میشه که هنگام آشنایی صحبت که میکنین یا جایی باهم میرین و... از نظر شرعی مشکلی نباشه

ولی اگه ارتباطی در حد تلفنی یا قرار در مکان عمومی دارین نیازی نیس به شخصه

برای نشون صیغه خوندیم ازدواجمون مدرن بود بعد که فهمیدم تصمیمم اشتباه بوده از اینکه جلوی بقیه کم نیارم یا حرفم سر زبونا نیوفته بهم نمیزدم

نابود میشدم خب

آخرم دلو زدم به دریا و گفتم نمیخوام و بعدش همسرم اومدن خاستگاری سنتی بود ازدواجمون البته بهش موضوع رو گفتم و مشکلی نداشتم خداروشکر الان از خوبی همسرم سر زبونام

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

همین دیگه منم میگم اگه خونواده مذهبیه و مشکلش صرفا گناهه فک نکنم صحبت کزدن گناه ایجاد کنه مگر اینکه ...

دقیقا ،ولی این که اجازه نمیدن مثلا پنج شش ماه همینطوری رفت و امد کنن رو کجای دلم بذارم

اخه سوال اینجاست که ادم بخواد حرف بزنه که گناه نمیکنه چرا صیغه بخونی ،بعد یه نفر دختر بود بعد میگفت ...

خب همینو میگم دیگه. کسی که حرف زدن برای شناخت رو گناه بدونه افراطی و بیفکره. اصلا بهش اعتمادی نیست.

اون سوال دختر که میگه دستشو میگیرم نمیدونم. به نظر من که بدون دست گرفتن هم مشخص میشه حسی داری یا نه بازم چی بگم