2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پشت سرم حرف زده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 42 پست
میدونم بخاطر خودم میگه ولی اخه پدرشوهرمم بعضی وقتا محل نمی ذاره منم خوشم نمیاد الکی خودشیرینی کنم

خو اول عقده منم برادر شوهرم اصلا جواب سلامم سرش مینداخت پایین جوابم میداد پر باد الان  بگو و بخند باهم داری

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نیستا من احترام همشونو دارم  ولی تا وقتی اونام همینجوری باشن مثلا پدرشوهرم ی بار تو مه ...

توچقدر منی😂😂😂😂😂دقیقا منم اینجوریم وقتی یکی محل نده منم نمیدم😐😐بهم میگن خشکی میگم چه ربطی داره وقتی طرف نادیده میگیره ادمو چراباید من خودمو بکشم براش تا منو ببینه دقیقا مثل تو پدرشوهر من از بیرون میاد پامیشم سلام میدم اون انگار نه انگار منم دیگه ادامه نمیدم 😕😕😕

زن❤️زندگی🥰آزادی🍀 برای تغییر مغزهایی که پوسیدن....💪🎈
اون بزرگتره تو باید پیش قدم بشی 

اینو قبول ندارم خود امام علی بزرگ بود ولی همیشه اول خودش به بچه ها سلام میکرد 

اتفاقا بزرگترها باید پیش قدم بشن چون اون عضو جدید خانواده هست مسلما طول می‌کشه بخش باز بشه

زن❤️زندگی🥰آزادی🍀 برای تغییر مغزهایی که پوسیدن....💪🎈
شما عروسی ..و کوچکتر این وطیفه شماست پیشقدم بشید  

اخه مشکل اینه مثلا من پیشقدم میشم مادرشوهر و پدرشوهرمو نگاه میکنم منتظرم اونها منو نگاه کنن سلام بگم اصلا نگاهم نمیکنن همینطوری میگم سلام بازم نگاه نمیکنن دراین صورت تکلیف چیه؟

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

عزیزم چرا اسمشو میراری خودشیرینی 

ببین پدرشوهر منم همینجوری بودن میومد تو خونه سرشو مینداخت پایین فقط میگفت ی چیز بیارین بخورم

ولی من همش فقط ی جمله کوتاه میگفتم با صدای بلند

سلام بابا خسته نباشید همین

زن عموی من تازه ازدواج کرده حتی درست سلام علیک نمیکنه ..راستش ما اصلا روش حساب نمیکنیم و میخواد بیاد ...

اسی واقعا این مهمه

خوش برخورد بودن خیلی تاثیر داره تو رابطه هاتون

چرا منتظری پدرشوهرت سلام کنه ؟

اونم رفتارش درست نیست ها ... ولی کاش خودت گرم تر برخورد میکردی 

خودشیرینی نیست این کارها

من والا دوست دارم خودمم اینطوری هستم که من میرم جلو و ...

برای خونواده نزدیک اینطوریم

اخه مشکل اینه مثلا من پیشقدم میشم مادرشوهر و پدرشوهرمو نگاه میکنم منتظرم اونها منو نگاه کنن سلام بگم ...

درایتصورت دیگه شما مطمینی که شعورت رو رسوندی و دیگه اونان که آداب معاشرتشون صفره و نمیتونن اعتراض کنن ...اما اینکه پدزشوهری بیاد عروس یا فرق نداره داماد بیاد و سلام ندن و نگاه کنن واقعا زشته

اخه مشکل اینه مثلا من پیشقدم میشم مادرشوهر و پدرشوهرمو نگاه میکنم منتظرم اونها منو نگاه کنن سلام بگم ...

بلند که همه بشنوند اسمشون رو بگو و سلام کن 

اگر هم پا دادن که میری دست میدی یا روبوسی میکنی

ولی سلام رو بکن حتما

اینو قبول ندارم خود امام علی بزرگ بود ولی همیشه اول خودش به بچه ها سلام میکرد  اتفاقا بزرگترها ...

ببین درسته 

خودت میگی امام علی 

مردم دهه ۴۰ ۵۰ تا الان عقیده شون همینه من نمیتونم با دایی و مادربزرگم کل بندازم یا قانع شون ک شما به من سلام بدین یا به مامانم بگم تو به من احترام بزار چند دهه با این طرز فکر زندگی کردن نه اونا ما رو درک میکنن نه ما اونا رو 

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍