2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پشت سرم حرف زده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 42 پست

زن عموی من تازه ازدواج کرده حتی درست سلام علیک نمیکنه ..راستش ما اصلا روش حساب نمیکنیم و میخواد بیاد سختمونه..به نظرم وقتی کسی ازدواج میکنه قبلش باید رو اداب معاشرتش کار کنه ...عین بچه دوساله ها سلام میده ...خوب نیست مخصوصا که پاگشاش میکنن ما خجالت میکشیم جلو فامیل حتی تشکر نمیتونه کنه ..این وجه رو از سمت خانواده شوهر درنظر بگیر به نظدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری نیستا من احترام همشونو دارم  ولی تا وقتی اونام همینجوری باشن مثلا پدرشوهرم ی بار تو مه ...

وا مگه دیوونس؟

ینی از قصد سلام نمیکنه و بس حرمتی میکنه؟

وای

از سال ۹۸ تو سایتم، این کاربری سوممه😑 خدایاشکرت بخاطر همه‌چی🧿
خوبه تو مادرشوهرت پشت سرت حرف میزنه من همین الان مطلع شدم که دایی هام و زنداییم و مامان بزرگم نشستن ...

آره منم دایی هام و زندایی خاله کلا فامیلای ننم پشت سر منو خواهرم مامانم تا دلت بخاد دری وری میگن بی شرفا

ن عزیزم چون ب خودت گفتی تحویل نگرفتی تصمیم گرفته از یه راه دیگا وارد بشه خوبیتو میخواد ک میگه ک باعث ...

میدونم بخاطر خودم میگه ولی اخه پدرشوهرمم بعضی وقتا محل نمی ذاره منم خوشم نمیاد الکی خودشیرینی کنم

اینکه پیش همسایه گفته کار خوبی نکرده اما خودت اصل موضوع رو کمی جدی بگیر. وقتی شوهر یا پدر شوهرت از بیرون یا سر کار میان اینکه بهشون سلام و خسته نباشید نمی گی معلومه که به چشم میاد و عادی نیست. 

اینجوری نیستا من احترام همشونو دارم  ولی تا وقتی اونام همینجوری باشن مثلا پدرشوهرم ی بار تو مه ...

من اگه کسی باهام اینجوری کنه با صدای بلند صداش میکنم و سلام میدم تا ضایع بشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
آره منم دایی هام و زندایی خاله کلا فامیلای ننم پشت سر منو خواهرم مامانم تا دلت بخاد دری وری میگن بی ...

قبلا فامیلای مامانمو خیلی دوس داشتم چند سالیه از حرصشون میشینن پشت سرم حرف میزنن دقیقا مث فامیل بابام 

برن بمیرن همشون 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰