2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پشت سرم حرف زده😐

766 بازدید | 42 پست

فهمیدم ک مادرشوهرم پشت سرم حرف میزده میگفته ب شوهرش و پدرشوهرش احترام نمیذاره و وقتی از سرکار میان نمیره دست بده و خسته نباشید بگه و اصلا زبون نداره قبلنم ی بار ب خودم گفته بود ک باید زبون داشته باشی و اینا

خیلی ناراحت شدم.. چرا باید پشت سرم پیش همسایشون میگف؟؟؟ 

بعد همسایشون اومده بود کلی نصیحتم میکرد ک باید زبون داشته باشی خسته نباشید بگی و این چیزا(ولی من فهمیدم ک مادرشوهرم پشت سرم بهش گفته زبون نداره بخاطر همون این اومده فار نصیحت برداشته) 

حق داشتم ناراحت شم یانه؟؟؟ 

درضمن بچه ها چن ماهه عقدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم چون ب خودت گفتی تحویل نگرفتی تصمیم گرفته از یه راه دیگا وارد بشه خوبیتو میخواد ک میگه ک باعث اختلاف بینتون نشه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

خوبه تو مادرشوهرت پشت سرت حرف میزنه من همین الان مطلع شدم که دایی هام و زنداییم و مامان بزرگم نشستن پشت سرم چررررت و پرت گفتن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

اینجوری نیستا من احترام همشونو دارم 

ولی تا وقتی اونام همینجوری باشن مثلا پدرشوهرم ی بار تو مهمونس ب همه سلام کرد ب من اصلا نگاهم نکرد در صورتی ک کنار بقیه بودم ینی با کناریم سلام علیک کرد حتی ب من نگاهم نکرد منم محلش ندادم 

بعضی وقتا از سرکار میاد پدرشوهرم ن سلام میده ن هیچی حتی نگاهمم نمیکنه منم وقتی میبینم توجه نمیکنه منم چیزی نمیگم

ینی تقصیر منه؟؟؟