2777
2789
عنوان

از چه ذکر و دعا و چله ای معجزه دید؟

1626 بازدید | 15 پست

چند وقته خیلی کارهام بهم ریخته، لطفا اگر امکان داره از تجربیاتتون بگید! 

یه ذکری دارن آقای دانشمند روزی ۱۱۰ بار، میگن رد خور نداره 

کسی اطلاعی داره ازش؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیه و من یتق الله هم میگن خیلی خوبه هرروز بخونی تعدادشو ننیدونم سرچ کنی میاد ، ۱ بار سوره حشر بمدت۴۱ روز 

۲۱ بار سوره ماعون بمدت ۴۰ روز این خدایی خیلی خوبه

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
آیه و من یتق الله هم میگن خیلی خوبه هرروز بخونی تعدادشو ننیدونم سرچ کنی میاد ، ۱ بار سوره حشر بمدت۴۱ ...

۲۱ بار سوره ماعون خیلی خوبه؟؟ خودتون تجربه ای داشتید ؟ 

۲۱ بار سوره ماعون خیلی خوبه؟؟ خودتون تجربه ای داشتید ؟ 

بله عزیزم ، ما ی دوره همسرم خیلی دستش خالی شد جوری که گفت این ماه خیلی ماه سختی داریم ، و من اتفاقی اینو تو ی پیجی دیدم و خوندم هنوز چند روزی نگذشته بود ک شوهرم ی سفارش گرفت و خداروشکر دست و بالش اون ماه باز شد 

مرسی گلم، من میخوام واسه رسیدن ب کسی ک دوستش دارم بخونم  توکل ب خدا

حدیث کسا خوبه واسه ازدواج ولی در کل تو این مورد پافشاری نکن بسپار ب خدا ، بگو خدایا یکی از بندگان خوب و صالحت رو انتخاب کن واسم 

البته واسه هر نیتی میشه خوند من واسه مالی خوندم

اره همیشه به خدا توکل میکنم ، من حاجتمو میخوام ولی میسپارم ب خدا چون اگه اونو نده حتما بهترشو میده