2777
2789
عنوان

میکروسفالی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4422 بازدید | 27 پست
خوب هنوز ۵ هفته وقت داری.. انشالا که سالمه... من ام‌ار‌ای دادم سلفری و اکو قلب  برا من هفته ۱۸ ...

انشالله...دعا کن برام گلم.. خیلی استرس دارم😉

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

..خدایا کرمتو شکر این یکی هم ایست قلبی کرد اخه چرا😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بزرگه.. بهم خبر بده نگرانت شدم

سلام خوبید نتیجه آزمایش تون چی شد؟ عروس خاله من ۷ ماهه هست ماه پیش عفونت شدید گرفت لرز داشت یک هفته بیمارستان بود حالا رفته سونو گفتند سر بچه کم رشد کرده میکروسفالی هست احتمالا حالا ازمایش گرفتند فرستادند تهران ۱۵ فروردین جوابش میاد خیلی ناراحتند گریه میکنند چون اجازه سقط هم دیگه نمیدن. گفتم ببینم به شما چی گفتند؟

سلام خوبید نتیجه آزمایش تون چی شد؟ عروس خاله من ۷ ماهه هست ماه پیش عفونت شدید گرفت لرز داشت یک هفته ...

دختر من 6 ماهشه و خدا رو شکر سالمه.. هفته 34 بهم گفتن احتمالا iugr شده و ریزه که 37 هفته سزارین شدم 

دیگه 7 ماهه کاری جز توکل نمیشه کرد الان دور از جونش بیرون هم بیاریدش زنده‌اس.. ایشالا جواب ازمایشاش خوبه

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
دختر من 6 ماهشه و خدا رو شکر سالمه.. هفته 34 بهم گفتن احتمالا iugr شده و ریزه که 37 هفته سزارین شدم& ...

خدا رو شکر. دخترتون چند کیلو به دنیا اومد الان چطوره رو منحنی رشدش؟ دلیل iugr چیه و علائمش؟

خدا رو شکر. دخترتون چند کیلو به دنیا اومد الان چطوره رو منحنی رشدش؟ دلیل iugr چیه و علائمش؟

۲۱۰۰ بود وزنش با اینکه کوچولو بود و زودتر هم دنیا اومد نیاز به دستگاه نداشت، الآنم قدش خوبه وزنش کمه ولی نه اینکه از نمودار پایین‌تر باشه.. دختر بزرگم هم ظریفه، ژنشونه... دو هفته یکبار سونو میشدم روند رشدش خوب نبود گفتن باید بیاد بیرون تو رحم بهتر از این رشد نمی‌کنه.. علتش نمی‌دونم چی بود 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
دختر من 6 ماهشه و خدا رو شکر سالمه.. هفته 34 بهم گفتن احتمالا iugr شده و ریزه که 37 هفته سزارین شدم& ...

سلام عزیزم ببخشید منم شیرازم .از آنومالی بهم به بعد bpd و hc یکم عقب افتاد و بهم گفتن احتمالا میکروسفالی هست میشه کمکم کنید چیکار کنم تو ۲۳ هفته bpd ۱۲ روز عقبه و hc یه هفته 

هنوز ۲۷ هفته هستم معلوم نیست

سلام شما زایمان کردید ؟بچه تون سالمه ؟

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

سلام عزیزم نه هفته ۳۴ دیگه گفت همه اندازه‌ها متناسبه فقط ریزه iugr شده آخر هفته ۳۶ سزارین شدم الان ۴ ...

سلام عزیزم بچه تون میکروسفال بدنیا اومد آخر تشخیص درست بود ؟

مشکل منم هست 😭😭