2777
2789

سلام دوستان، قضیه ش مفصله، 

ما شهر دور از خانواده شوهرم هستیم، حالا ۳ ساله با ما دشمن هستن و دخترشون کار داشت شهر ما ، اومده بود ولی خونه برادرش ک ما باشیم نیومد ... حالا برا پسر مجردشون زن گرفتن ، پیغام پسغام که شما هم بیاید ... بعد ۳ سال دشمنی و آخرین بار مادرشوهرم ک باهام دعوا کرد .امروز پ داده بهم ک آخر ماه بیاید مراسم داریم !!! شما بودید چ جوابشو می‌دادید ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان میگفتم باشه حتما میام و فلان ابراز خوشحالی هم میکردم

دم مراسم ب ی بهانه میپیچوندم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
نمی‌دونم دعواتون رو  من با نیومدن خواهرشوهرم به خونم مشکل ندارم  بستگی به دعوای چند سال ...

سر اینکه چند بار رفتیم از راه دور بی محلمون کردن ، بار آخر هم دخترش سلام با اکراهی کرد .... دیگه توبه کردم برم.... برادرش هم گفتیم مادرش طرف دخترشو گرفت 

میخواد ب خانواده عروس جدید نشون بده من با عروسام خوبم چون اگه نری همشون شک میکنن. تو هم ضایعش کن.

بله دقیقا, اینکه تابلوعه , میخواد آبروش حفظ بشه ک پسر بزرگش هم اومده ، خیلی اذیتم کردن ، خدا ازشون نگذره 

بله دقیقا, اینکه تابلوعه , میخواد آبروش حفظ بشه ک پسر بزرگش هم اومده ، خیلی اذیتم کردن ، خدا ازشون ن ...

دقیقا این اتفاق برا من افتاد من رفتم بعد مراسم بازم همونجور ن بقول دوستان برا ظاهر سازی

البته مادرشوهر من نمیرفتیمم باز ب نفع خودش کار میکرد