2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا یه لحظه بیاین

120 بازدید | 13 پست

بچه ها میشه واسه یکی از عزیزام یه حمد شفا یا صلوات بفرستین 

خواهش میکنم ازتون تبش خیلی بالاست 😢😢

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب با دعا پایین نمیاد.دارو به وقتش اثر میکنه

نمیدونم شما به دعا اعتقاد دارید یا نه 

ولی وقتی داروهارو میدی و میبینی تبش پایین نمیاد و بی حاله و فقط تا صبح وقت داری تا بهتر بشه 

از دوستای نینی سایتی یا هرکسی میخوای براش دعا کنن و خدا کمک کنه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

ایشالا خوب میشه عزیزم 🙂

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
نمیدونم شما به دعا اعتقاد دارید یا نه  ولی وقتی داروهارو میدی و میبینی تبش پایین نمیاد و بی حا ...

نه عزیزم من به علم دکترها بیشتر اعتقاد دارم.اگر انقد عجله دارید که تاصبح تب قطع شه کافیه برید بیمارستان قسمت اورژانس با اولین سرم تبش قطعه

تورو سننه قربونت برم!!!!
نه عزیزم من به علم دکترها بیشتر اعتقاد دارم.اگر انقد عجله دارید که تاصبح تب قطع شه کافیه برید بیمارس ...

دکتر گفته باید تاصبح قطع بشه

اگه نشد باید ببریمش بیمارستان 

منم حقیقتا دلشو ندارم بچه ۱ ساله رو ببرم زیر‌سرم 😢

بازهم ممنون بابت راهنمایی و کمکی که کردی گلم ❤

دکتر گفته باید تاصبح قطع بشه اگه نشد باید ببریمش بیمارستان  منم حقیقتا دلشو ندارم بچه ۱ ساله ...

نگران نباش یچه ی من ۷ماهه دنیا اومد اونقد کوجیک بود که تصور نمیتونی کنی‌.انققققد هم سرم تو دست و پاش بود که خدا میدونه.ولی میدونستم واسه حال خودش خوبه ناراحت نمیشدم

پسر بزرگمم دقیقا یک سالگی بخاطر تب و اسهال بستری کردم یک هفته صدبار سرم خورد الان که۵سالشه اصلا یادش نمیاد

یعنی که اونا درد براشون یک لحظه س.نهایت ده دقیقه یادشون میمونه داغون نکن خودتو.نگو دل ندارم.

تورو سننه قربونت برم!!!!
دکتر گفته باید تاصبح قطع بشه اگه نشد باید ببریمش بیمارستان  منم حقیقتا دلشو ندارم بچه ۱ ساله ...

ماه پیش هم همین پسرم که میگم ۷ماهه اومده کرونا گرفت با این وزن کمش و ریه ش عفونت کرد.دکتر هم همون دفعه اول که بردیم گفت بستری کن داغونه.ولی پیش یه دکتر دیگه م بردیم که سریع خوبش کرد یعنی بازم ببرش جای دیگه.به حرف یه نفر اعتماد نکن

تورو سننه قربونت برم!!!!
ماه پیش هم همین پسرم که میگم ۷ماهه اومده کرونا گرفت با این وزن کمش و ریه ش عفونت کرد.دکتر هم همون دف ...

میگن یه ویروس جدیده 

که بچه ها میگیرن 

۳ روز تب داره بعد خارش و اسهال استفراغ 

از اون طرف دندون میخواد در بیاره 

دیشب تا ۴۰ درجه داشت میرفت 

اگه تا صبح تبش قطع شه دیگه خارش و اینجور چیزارو نداره 

ولی اگه قطع نشه ازمایش خون ازش میگیرن 

از خودم تعجب میکنم که بیشتر اوقات بیمارستان هستم و بیمارای زیادی میبینم ولی واسه فردی که تو خانوادمه طاقتشو ندارم 

😢😢😢😢

میگن یه ویروس جدیده  که بچه ها میگیرن  ۳ روز تب داره بعد خارش و اسهال استفراغ  از ...

همیشه ازین جدیدا هست

پسر من از همون لحظه ای که فهمیدیم مریضه با سرفه های چرکی وحشتناک شروع کرد.خیلی عجیی اصن.معمولا ادم اول تب میکنه و فلان بعد سرفه این از همون اول با سرفه شروع شد بعد اسهال و....پدرمون در اومد ۵بار دکتر بردیم تو ۵روز تا خوب شد.دوتاشونم همینطور ۵بار این ۵بار اون

تورو سننه قربونت برم!!!!
همیشه ازین جدیدا هست پسر من از همون لحظه ای که فهمیدیم مریضه با سرفه های چرکی وحشتناک شروع کرد.خیلی ...

الهی همیشه خودتو و بچه هات و همسرت شاد سلامت باشین گلم 

ایشالله هیچ ادمی کارش به دکتر نکشه😢