2777
2789

بعد چند وقت نماز خوندیم تو خونه جدید ‌من خودم زیاد اهلش نیستم ولی دلم میگیره میرم سمتش🥺دوست دارم بخونم ازین ب بعد ،داشت نماز میخوند حس کردم گیجه بعد پرسیدم ک خوابت میومد گف ن گفتم فهمیدی گف آره داشتم آروم میخوندم ک بفهمم چی میگم گفتم آها گف اونی ک معنی نمازش نفهمه نمازش ب درد خودش میخوره،،،بنده خدا منظوری نداشت منظورش این بود بهتره بفهمی ک بتونی آروم شی،،،یهو منم ناراحت، گفتم منکه معنیشو بلد نیستم پس نمازم ارزشی نداره دیگ گزاشتم کنار تا طلوع خورشید بعد ۱۵ دیقه پاشدم خوندم قضاشو...الان حس میکنم نمازم باطله چون تا موقعی ک اومد من همش حین نماز فکرم درگیر بود نیاد تو خونه ببینه دارم نماز میخونم ک بفهمه حرفش بم برخورده حالا اعصابم خورده ک بعد چند وقت خواستم نماز بخونم گند زده شد تو روحیو اعصاب و باورام نمازم قضا شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حساسی 😐😐

وا بده بابا

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

معنی نمازتوگوگل سرچ کن بخون  معنیشوبدونی بیشتربدلت میشینه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سراین چیزا ذهنتودرگیرنکن دختر

بخدا اعصاب نزاشته برام🥺اصن حرفاشو نسنجیده میزنه بعد میگ گیج بودم خب چ فایده 

الان یکی دیگ میومد اینوومیگف میگفتم برام مهم نیس ولی منو اون یکیم...روم تاثیر میزاره حرفاش بعد میگ مگ خدا بت عقل نداده ک خوب و بدو تشخیص بدی نباید حرفم برات مهم باشه ب خودت نگا کن

الان حسم بده ک گند زده شد ب نمازم ینی.؟

اخه معنیش رو که حفظیم دیگه از بس تو دبستان گفتن  بخونید حفظ کنید

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بیخیال حساس نشو بهش فکر نکن خودتو درگیر نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کار شیطانهمیخواد ادیت بشی خسته بشی دلسرد بشیکم کم نماز رو رها کنیهوشیارو قوی باش

خب الان معنیشو بلد نیستم ولی قضا خوندم 

بعدشم حین نماز استرس داشتم بیاد تو خونه ببینه دارم میخونم بعد حرفش آخه میخواستم بفهمه نباید الکی نطر بده 

الان باطل شده یتی🥺

یه مشاوره برو.خیلی از کاه کوه میسازی و.حتی از هیچی میتونی یه دعوا درست کنی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷