2777
2789
عنوان

كيك سيبِ مخصوصِ مامالي + طرز تهيه 📸

18863 بازدید | 139 پست

سلام عزيزاي دلم

احتمالا همتون ميدونيد هرمزگان و مردمش اين روزها حال خوشي ندارن!

خونه هايي كه مامن ارامشمون بود، ديگه اون احساس امنيت و راحتي رو بهمون نميدن

حتي خيلي ها ول كردن و براي مدتي رفتن.

ما با وجود پس لرزه هايي كه انگار تمومي ندارن ، مونديم و سعي ميكنيم زندگي به روال عادي برگردونيم

عصر يكي از اين همين روزهاي پر استرس براي اينكه مدتي فكرمون ازش دور باشه ، با رز كيك محبوبم رو پختيم، ميز عصرونه چيديم، موزيك شاد گذاشتيم…

عكس هارو تو اينستا گذاشتم و خيلي از دوستان ازم رسپي كيك رو خواستن،

تصميم گرفتم اينجا بذارم؛

مواد لازم براي تهيه كيك سيب و دارچين

تخم مرغ ٣ عدد

ارد دو پيمانه

شكر يك پيمانه

ماست يك پيمانه

روغن مايع يك پيمانه

بيكين پودر يه قاسق غذاخوري

وانيل يك چهارم قاشق چايخوري

سيب دو الي سه عدد

فر رو روي صد و هشتاد درجه روشن ميكنيد

شكر و روغن رو با همزن ميزنيد تا رنگش روشن شه

بعد يه تخم مرغ رو اضافه ميكنيد و هم ميزنيد، بعد تخم مرغ بعدي رو اضافه ميكنيد و هم ميزنيد با همزن، تخم مرغ سوم رو همراه با وانيل اضافه ميكنيد و انقدر هم ميزنيد تا كف كنه

ماست رو اضافه ميكنيد و يه دور ديگه مواد رو با همزن ميزنيد

بعد سيب ها رو پوست ميگيريد و نه نازك نه كلفت برش ميزنيد.

ارد و بيكين پودر رو با هم مخلوط ميكنيد و به مواد اضافه ميكنيد و دو سه دور با همزن ميزنيد تا خمير يه دست شه، زياد هم نزنيد

مواد رو ميريزيد تو قالب كه چرب شده و كاغذ روغني داره

سيب هارو روش ميچينيد، روي سيب ها مقداري شكر و دارچين ميپاشيد و يك ساعت داخل فر ميزاريد

كيك خوشمزه شما اماده است و خونه زندگيتون بوي بهشتيِ اين كيك رو گرفته😉😍😋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به‌به چه عالی نوش جان😍😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نوشجان چه باسلیقه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
لطف داري عزيزم ممنونم

❤️😍

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

نوش جان شما و رز نازنین🌹❤

مامالی جون برام دعا کن با قلب مهربونت که مصاحبه قبول بشم

لطفا🙏🏻

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀