2777
2789
عنوان

لطفاا بگین😭😭😭

83 بازدید | 6 پست

یکی از دوستام گف ارزتو بنویس خیس کن و بنداز دور و اینکه ی مدیتیشن ماه کامل هم فردا انجام میدم بنظرتون راستع؟ ب ارزوم میرسم؟ بعد ب ماه نگا کنم بهش ارزوهامو بگم؟ 

رفتار و گفتار آدم‌ها چیزی نیست جز پوششی برای پنهان کردن آنچه که در خیالشان می‌گذرد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آرزوت رو به خالق ماه بگو عزیزم به صلاحت باشه برآورده میشه البته به قول آیت الله فاطمی نیا رحمت الله علیه ما دعا و حاجت غیر مستجاب نداریم یا همون چیزی که خواستیم رو بهمون میدن یا بهترش رو میدن یا قیامت برامون جبران میکنن...فقط خدا و اهل بیت میتونن آرزوی تورو برآورده کنن

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

آرزوت رو به خالق ماه بگو عزیزم به صلاحت باشه برآورده میشه البته به قول آیت الله فاطمی نیا رحمت الله ...

راست میگین درسته فقط امتحان میکنم

رفتار و گفتار آدم‌ها چیزی نیست جز پوششی برای پنهان کردن آنچه که در خیالشان می‌گذرد.

به ماه بگی؟ میدونی ماه چیه و از چی ساخته شده؟

بلع میدونم شما چی،  من نجوم دوس دارم فقط سوال کردم محترمانه جواب بدع