2777
2789

من رشته ام مهندسیه. همیشه درسهامون مساله ای و حل کردنی بوده

الان یه امتحان دارم سوالاش تو مایه های اینه

انواع روشهای فلان و بهمان را با ذکر مثال توضیح دهید

یا فلان چیز چیست و مزیتش بر بهمان چیز راتوضیح دهید

عی خداااااا من نمیتونم. حس میکنم سر جلسه همه اش یادم میره

حفظیات خیلی راحته روی مطلب میخونی بعد بدون نگاه بهش باید بگیش اگر تونستی بگی یعنی بلدی

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب همون موقع بلدم. ولی وقتی همه اش همزمان باشه سخت میشه

تکرار و مروررر

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

سلام دیدم تو یک تاپیک قدیمی درباره outlander  نوشته بودین  

من همه سری هاش رو تا الان دیدم  توی ۱۵ روز همشو دیدم

خیلی خوب بود بخصوص فصل های اول دوم 

الان فصل ۶ هست و نمیدونم  چرا پخش سریال متوقف شده 

فقط تا اپیزود۸ اومده...

فصل ۶ هم خیلی ضعیف بود 

سلام دیدم تو یک تاپیک قدیمی درباره outlander  نوشته بودین   من همه سری هاش رو تا الان دید ...

سلام سلام

چه خوب که دیدی و خوشت اومده

برام جالبه که توی این زمان کم دیدی. من خودم خیلی طول کشید ببینم. بعد از هرفصل که می دیدم قشنگ بینش فاصله مینداختم چون حجم اتفاقات و خشونتها و... برام زیاد بود😄

من هنوز فصل ۵ رو هم ندیدم. ولی چه حیفه که فصل آخرشو نصفه رها کردن😕 

ولی فصل ۴ که عالی بود. چون زوج جدید وارد داستان شدن قسمتهای عاشقانه قشنگ جون گرفت

سلام سلام چه خوب که دیدی و خوشت اومده برام جالبه که توی این زمان کم دیدی. من خودم خیلی طول کشید بب ...

سلام عزیزم استارتش  میدونی از کجا شروع شد از شبکه  ام بی سی پرشیا که ساعت ۱۲ شب میذاشتش 😃

دقیقا هم آخرین فصل رو میذاشت چند قسمت دیدم خوشم اومد 

بعد توی نت سرچ کردم دیدم از ۲۰۱۴ شروع شده...

گفتی جالبه برات توی ۱۵ روز 

از بس جذاب بود دیگه پشت سر هم دیدم ...شبها هم بیخواب بودم می دیدم...

اره علت توقفش  رو نمیدونم اولش از شبکه starz پخش میشد بعد انگار نتفلیکس حق پخش گرفت 

هر چی هست مربوط ب همین نتفلیکس هست آخه سریال آنه  با یک ای رو هم متوقف کردن فصل جدیدش رو نساختن...

اختلاف سر یک چیزی باعث توقف شده

فصل ۴ هم اره قشنگ بود عشق راجر و بریانا 

بعد یک چیزی بنظرت واقعی هستن روابطشون؟؟ خیلی واَضح یکمی پرام‌ریخته بود از گیم اوف ترونز پیشی  گرفته بودن😁

سلام عزیزم استارتش  میدونی از کجا شروع شد از شبکه  ام بی سی پرشیا که ساعت ۱۲ شب میذاشتش 😃 ...

عه من گیم آو ترونز رو ندیدم . نمیدونستم این از اون بدتره  

والا همه چیزشون واقعیه. هم روابطشون. هم بزن و بکششون. هم بخیه زدن و استخون جا انداختنشون

آره روابطشونو زیادی نشون میده

عه من گیم آو ترونز رو ندیدم . نمیدونستم این از اون بدتره     والا همه چیزشون واقعیه. هم ر ...

اره دقیقا همه چیزشون واقعا فیلم فوق العاده ای بود

از این بابت گفتم روابط و اینها چون دیدم کلیر شوهر داره در دنیای واقعی 

شایدم براشون بدیهی هست ...

آره. مگه دوبله اش هم هست؟ ولی عاشق لهجه شون بودم. خیلی جذابن

نه دوبله اش که نیست منظورم این بود که بدون زیرنویس می بینی ؟

وای اره جیمی خیلی خوشگل حرف میزنه  عاشقش شدم خیلی خوشگله این بشر