2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 41 پست
خودم دیروز فهمیدم یه نفر بم گفت اگه یکیش پررنگ باشه یکیش کمرنگ پسره اگه هر دو پررنگ دختر🤷‍♀️😑

ن بابا الکیه

من موقع حاملگیم دختر داشتم

چن تا بی بی زدم هرکدومش یک خطش کمرنگ یک خط پررنگ بود

🥀
مرسی عزیزم ایشالا😍😍😁😁😁

فدات ابجی گلم . فقط مواظب خودت باش . ببین چیزایی که باعث سقط میشهمصرف نکن اول از همه استرس نداشته باش. دوما گلاب هویج وخیلی چیزای دیگه که باعث سقط میشه اصلا استفاده نکن . منم دوبار بار دارشدم یکی پنج ویکی شش ماهه زایمان زودرس شدن ونموندن بخاطر استرس زیاااااااد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات ابجی گلم . فقط مواظب خودت باش . ببین چیزایی که باعث سقط میشهمصرف نکن اول از همه استرس نداشته با ...

همون منم خیلی استرس دارم مرسی ازت

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
به به مبارکه گلم خیلی خیلی مبارکه خدا حفظش کنه

مرسی مرسی☺

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
ن بابا الکیه من موقع حاملگیم دختر داشتم چن تا بی بی زدم هرکدومش یک خطش کمرنگ یک خط پررنگ بود

فکر کنم مال همه یکسان نیست چون منم سر دخترم هر دو خط پر رنگ بود سر پسرم یکی پر رنگ یکی کم رنگ 

نه ابجی گلم اصلا استرس نداشته باش توکل کن به خدا واز همین الان پیش یه دکتر خوب برو .

ممنون اره حتمامیرم

مبارکت باشه عزیزم انشالله فندقت سالم بیاد بغلت واسه منم دعا کن 

مرسی عزیزم

چشم حتما

سلام خانومی مبارکه عزیزم میشه بگی علت سقطت چی بود و بعداز چن ماه باردار شدی؟و این ک سقط شد چن هفته ب ...

سلام‌ممنون،ندونستم علتش چی بودولی خب اون مدت دمنوش خوردم ندونستم وتحریک زیادی داشتم ،الان هشت ماه گزشته ازسقط ولی خب ازشش ماهه اقدام کردم یعنی بعددوماه اقدام،هفت هفته بود