2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 33 پست
اینهمه خودتو فدای بچه کن سختی ها تنهایی بزرگ کردنو ب جون بخری تهش بشه این  بشین حرف بزن ببین م ...

یه روز گفت منو میبخشی،گفتم بشرطی ک بیای بریم مشاوره یا روانپزشک،گفت بخدا نیاز نیست بریم ،من فقط بدبینم،حس میکنم تو میخای اذیت کنی،ولی میدونم که اینکارم نمکنی

مشکل اینه که از اول جوابشو ندادی بزار 2 بار 3 بار 10 بار صداش در بیاد ولی تو هم داد و بی داد کن جواب بده اصلا بزنش ببین من اصلا ادمی نیستم که بچه رو بخوام دعوا کنم بر عکس اتفاقا خیلی هم مهربونم هیچوقت بچه دو دعوا نمیکنم خوب حرف میزنم یعنی منظورم اینه هروقت بچه دار شدم اینجوری میشم ولی این بچه بی تربیته بهت میگه حرومزاده مثل نوکرش باهات رفتار میکنه تو هیچی نمیگی درسته باید مهربون بود ولی نه در ازای اینکه بچه تربیت نداشته باشه باید درست بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه که از اول جوابشو ندادی بزار 2 بار 3 بار 10 بار صداش در بیاد ولی تو هم داد و بی داد کن جواب ...

اصلا عجیب تو گیر این بچه موندم،بارها بقول شما جوابشو دادم حتی درگیرم شده ولی بخدا اینقدر ادامه میده که دیگه از نفس میفتم،وقتی درگیر میشه تا طرف کوتاه نیاد ول کن نیست حتی اگه پنج ساعت طول بکشه،چندسری جلوش مقاومت کردم ولی یا یخچالمو زخمی کرده،یا فرشو ماژیک کشیده یا وسایلو شکسته

ای بابا خانوم این بچه مریضه نیاز به درمان داره چرا باور نمیکنید که مشکلات اعصاب و روان بیماریه و درمان داره من همه تاپیکای قبلی تونو خوندم هی میای اینجا میگی چه کنم که نشد چاره چرا دست دست میکنی اینجوری هم خودتو عذاب میدی هم اون بچه روز به روز بدتر میشه خودت برو پیش روان پزشک تمام رفتارهاشو بی کم و کاست بگو حتی بنویس که یادت نره  همشو بگی  ان شاءالله خدا کمکتون کنه

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
ای بابا خانوم این بچه مریضه نیاز به درمان داره چرا باور نمیکنید که مشکلات اعصاب و روان بیماریه و درم ...

عزیزم اگه میام اینجا میگم چی کنم از داشتن دردمه،از خوشی که تقاضای کمک نمیکنم،هزاران بار مشاوره رفتم و مشاوره تلفنی هم صحبت کردم،گفتن باید پسرتو همراهت بیاری چندین جلسه با خودمشاوره صحبت کنه ،ولی قانع و راضی نمیشه ک باید بیاد،اگه میدونستم دارو و قرص میخوره مثل سابق تنها میرفتم پیش روانپزشک و داروشو میخریدم و میدادم خوردش،ولی چون تاثیر دارو باعث چاقیش شد و با سختی۱۴کیلو وزن کم کرده ،دیگه قرصی نمیخوره

جوری مراعات میکنه ک ته دیگ سیب زمینی رو ک خیلی دوست داره میبره زیر شیر اب میشوره که روغنش پاک بشه

عزیزم اگه میام اینجا میگم چی کنم از داشتن دردمه،از خوشی که تقاضای کمک نمیکنم،هزاران بار مشاوره رفتم ...

عزیز جان از حرف من ناراحت نشو اینکه میگم میای اینجا میگی منظورم اینه که اینجا افراد عادی هستن متخصص که نیستن ولی دیدم خیلیها بهتون گفتن برید خودتون با روانپزشک صحبت کنید ولی شما دوباره مشکلت رو اینجا مطرح میکنی آخه این رفتارها فقط  اختلال رفتاری نیست که شما پیش مشاور بری این یک بیماری اعصاب و روان هست که باید هر چه زودتر درمان بشه میدونم اینجور افراد در مقابل دارو مقاومت میکنن من یه نمونه مشکل اعصاب تو آشناها دیدم البته رفتارهاش فرق میکرد و دارو نمیخورد آخرش یکی از بستگانش رفت با بیمارستان صحبت کرد با آمبولانس اومدن بردنش چند روز بستریش کردن بعد مرخص شد و الانم دارو مصرف میکنه و حالش خوبه چون وقتی بستری میشه دیگه بهش دارو تزریق میکنن آروم میشه وبه حالت عادی میرسه و دیگه بعد از اون خودش داروهاشو میخوره شما هم نا امید نشو برو بیمارستان با دکترهای بیمارستان صحبت کن ان شاءالله که نتیجه میگیری

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
عزیز جان از حرف من ناراحت نشو اینکه میگم میای اینجا میگی منظورم اینه که اینجا افراد عادی هستن متخصص ...

منم دیدم کسایی ک ب اجبار بردن بستری شدن،ولی این افراد شرور بودن باعث اسیب به جامعه میشدن،پسر من روی من زوم کرده،تشخیص دکتر افسردگی در قالب پرخاشگری بود،به هر حال ممنونم از راهنماییتون

منم دیدم کسایی ک ب اجبار بردن بستری شدن،ولی این افراد شرور بودن باعث اسیب به جامعه میشدن،پسر من روی ...

نه عزیزم اون آشنا که من میگم یه خانم تنها بود که مزاحمتش تو خانواده بود مدام زنگ میزد به این و اون وبیخودی دعوا و فحش کاری میکرد یا زنگ میزد پشت سر این و اون دروغهای عجیب غریب یا حرفهای ناجور میزد یا مثلا میگفت فلان مرد فامیل یا همسایه منو میخواد و .... در حالی که تا قبل از اون که حالش بد بشه  زن خوب و محترمی بود به هر حال خواستم کمکی کرده باشم  

مشاوره ۱۴۸۰ زنگ بزن ۲۵ دقیقه س ولی شاید راهنماییش بدردتون خورد اگه جواب نگرفتی برو مشاوره اگه تونستی ببریش که عالیه نشد خودتون مجبوری تنها بری مشاوره کودک ونوجوان باشه حتما تا حدودی عادیه ولی دیگه حمله و ... شاید کینه ای داره ازت 

بخدا همه راه ها رو رفتم،چ کینه ای؟جز پشتبانیو محبت کاری نکردم

پسر منم تو همین سن بخاطر بازی کامپیوتری عصبی میشن بااینکه منو خیلی دوست داره ولی سر هرچیزی عصبی میشه نمیتونم ازش یه سوال کنم عصبی میشه باید رعایتشونو کرد ولی حمله هاش دیگه عادی نیست از مشاور حتما کمک بگیر گرچه اونام میگن خودشو ببر حضوری

تنها برم تاثیر داره؟؟ترو بخدا بگین چه راهی درسته

اره عزیزم قطعا تاثیر داره

من فکر میکنم پسرت تحت فشار روحی روانیه شدیدیه

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

خانومی بچه ها خصوصا پسرا در سن بلوغ وحشتناک بد میشن.حد همشونم یکی نیست.بد و بدتر دارن.هورمونا به شدت بهم ریخته شده.نصف کارهاشونم دست خودشون نیست.ولی پسر شما جز مشکل بحران بلوغش معلومه آسیب دیده هم هست.اون قسمت بحران بلوغش تا چهار پنج سال دیگه تموم میشه ولی آسیبش بدتر هم میشه.حتما درمانش کن.خودتم صبورتر شو.چاره ای نیست.تحمل کن.کمتر باهاش هم صحبت شو.کمتر درگیر شو باهاش.بیشتر حالت قهر باهاش باش.احترامت ببشتر میمونه.این دورانم رد میکنی.نترس.کمکش کن تا مشکلاتش کمتر بشه.با لجبازی بدترش نکن.فقط خیلی دور و برش نچرخ.

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم