2777
2789

پسرخالم خونمونه ‌.مامانش بیمارستانه 

خوابش نمیبره همش تکون میخوره. از ساعت ۱۲ تا الان مامانم خیلیی بیش از حد تحقیرش کرد و بهش نیش زد 

بهش گفت تو غرور نداری باید فحشت بدم تا بخوابی ؟ بدبخت عادت کرده فحش بشنوه و ... (لحنش خیلی بد بود من نمیتونم منتقل کنم ) + بهش گفت وای به حالت اگر تخت من خیس بشه( شب ادراری داره ) باید بری تو راه پله بخوابی و میزنمت و چقدر بدبختی و ... 

مامانم دیوونست افسردگی داره یا نه نمیدونم ولی به این طفلکی خیلی بیش از حد نیش زد در حدی که من گریه کردم براش 

بابام که از خانواده مامانم خوشش نمیومد پاشد گفت اگه یه بار دیگه چیزی بهش بگی خودت میدونی ها !

خوابم نمیبره . نمبدونم خوابیده یا نه ولی من پنیک شدم . 

این بچه دیگه درست نمیشه بدون تراپی ولی خانواده درست و حسابی هم نداره که پیگیری کنن 

وای😑💔

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیارش تو اتاق خودت،بخوابونش،واز دلش دربیار،بگو خالت تحت فشار روحی هست و...

رو تخت مامانم خوابیده کنار مامانم 

میترسم برم از اتاق بیرون مامانم عصبانی بشه دوباره سر اون بدبخت خالی کنه 

اول شب به مامانم گفتم سرش داد نزن ساعت ۳ بعد ار ظهر بیدار شده چطوری دوباره بخوابه ساعت ۱۲ شب ؟    ناراحت شد کلی با بچه دعوا کرد 

عزیزم ببرش تو اتاق خودت و براش قصه بگو

نقاشی بکشین، خوراکی و میوه ببر براش، ازش بخواه در مورد مدرسه و دوستاش حرف بزنه و نذار جلو چشم مامانت باشه موقع شام و نهار غذای خودتم ببر باهاش دوتایی تو اتاق بخورین

اگه میتونی ببرش بیرون یا حتی پارک که حوصلش سر نره

خیلی خیلی گناه داره خواهش میکنم تنهاش نذار و نذار جلو چشم مامانت باشه

عزیزم ببرش تو اتاق خودت و براش قصه بگونقاشی بکشین، خوراکی و میوه ببر براش، ازش بخواه در مورد مدرسه و ...

صبح تا شب باهاش خوب رفتار میکنه

امروز برد دکتر بعد برد براش هدیه خرید ولی شب ها دیوونه میشه

الهی بگردم 

بیارش خونه ی ما 

آخه اون بچه چه گناهی داره

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

بیارش تو اتاق خودت،بخوابونش،واز دلش دربیار،بگو خالت تحت فشار روحی هست و...

اصلا این طفلکی از هیچی شانس نداره 

تا ۲_۳ بعد از ظهر میذارن میخوابه.  بیش فعال هست ریتالین مصرف میکنه که اونم بی‌خوابی میاره شب ها نمیتونه بخوابه 

بیخوابیش دست خودش نیست 

اصلا این طفلکی از هیچی شانس نداره تا ۲_۳ بعد از ظهر میذارن میخوابه. بیش فعال هست ریتالین مصرف میکنه ...

حالا سعی کن فردا صبح زودار مثلا،۱۱بیدارش کنی،باهاش بازی کنی که از دلش دربیاد وخسته هم بشه وفردا شب زودتر بخوابه