2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن😥

264 بازدید | 50 پست

پسرم سه هفته دیگه ۲سالشو تموم میکنه

منم الان ۲هفتس شروع کردم از پوشک بگیرمش 

تایم های جیش کردنشو میدونم به هوای آب بازی میبرمش حموم جیش میکنه زیاد نمیمونیم اونجا, ولی تا چیزی برای بازی نداشته باشه تو حموم اونجا نمیمونه یا اصلا نمیره یا برمیگرده از تو خونه یه چیزی برمیداره برمیگرده حموم😐 اصلا عادی نمیره فقط جیش کنه و برگرده

شبا تا صبح پوشکش میکنم چون صبحا معمولا از خواب بیدار میشه پی پی میکنه

قبل جیش و پی پی اصلا به من نمیگه یهو میکنه تو شورتش 😑

۲هفتس هیچ پیشرفتی نداشتیم😣

تجربه داراااا کمککککککک 😢😢😢

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان زوده براش بزار حداقل دوسه ماه دیگه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

من دخترم یک سال و نیم دیگه کامل یادگرفت بچه های فامیلم همه زیر دوسال گفتن پسر من خنگه😬

نه اینجوری نگین میگن این مسئله ربطی به باهوشی اینا نداره

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

منم مثل شما زود شروع کرده بودم ولی فایده نداشت

حالا زوده بذار دو سالش پر بشه ببین چقد تغییر میکنه دیگه اصلا نیاز نیست به یه بهونه ای ببریش

بعد دوسال روزا ببرش برا جیش بعد خودش عادت میکنه بهت میگه

پسر من فک کنم تا سه چهار روز اول یکم شلوارشو خیس میکرد بعد انقد هربار گفتم نکن تو شلوارت دیگه میگفت

الانم فقط شبا پوشکش میگیرم ک نه همیشه ولی اکثر شبا تا صبح خیس نمیکنه یا شبا بیدار میشه برا جیش

نگران مباش چون فعلا زوده براش