2777
2789
عنوان

دوست دارین چ اتفاق خوبی تو زندگیتون بیفته..‍..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 95 پست
عزیزم انشالله که هیچیت نباشه 

ابجی بخدا حالم خیلی بده نمیدونم چرا یهو سرم درد گرفت دارم میترکم از غصه...شب و روز کارم گریه اس نمیتونم ب هیجکس بگم درد دلمو من از مریضی و مردن خیلی میترسم تازه ۲۰ سالمه نمیخام چیزیم باشه دلم میخاد داد بزنم گریه کنم فقط خوب شدن سردرد و اینک بفهمم چیزیم نیست حالمو خوب میکنه همین این جیز زیادیه اخه مگ ک من از خدا میخام😭😭😭

ابجی بخدا حالم خیلی بده نمیدونم چرا یهو سرم درد گرفت دارم میترکم از غصه...شب و روز کارم گریه اس نمیت ...

عزیزم دوست ندارم ناراحتت ولی برو ی آزمایش بده 

دیگه چ علائمی داری جز سردرد؟

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵

چ باحال تنها ۱ سال اختلاف سن داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ازدواج کنم وخوشبخت شم وهمیشه سلامت باشم

انشالله عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم دوست ندارم ناراحتت ولی برو ی آزمایش بده  دیگه چ علائمی داری جز سردرد؟

هیچی فقط سرم درد میکنه قسمت پیشمونی و شقیقه هام و چشمام  درد میکنه .. مادرمم میگرن داشت ولی سر درداش شدید بود برا من شدید نیست و ۵ روزه مدام درد دارم دردش ولی خیلی زیاد نیست..

هیچی فقط سرم درد میکنه قسمت پیشمونی و شقیقه هام و چشمام  درد میکنه .. مادرمم میگرن داشت ولی سر ...

ی آزمایش بده ضرر نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میترسم😥ترس عادی نه ها فوبیا دارم

سعی کن بر ترست غلبه کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا متن تا دوماه دیگه دانشگاه قبول باشم

ایشالاه عزیزم به ارزوت برسی 😊❤

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اهان پس رمانه،پیداس خیلی جالبه داستانت میشه وقتی به چاپ رسید اسمشو بگی تاماهم بخونیم؟😁

چشم عزیزم صددرصد 

جلد اول کتاب اسمش در پی سرنوشت 

جلد دوم شروع یک اشتباه 

در واقع دو فصله که هر فصل میشه یک کتاب 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
چشم عزیزم صددرصد  جلد اول کتاب اسمش در پی سرنوشت  جلد دوم شروع یک اشتباه  در واقع ...

اهان ممنون💖

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔