2777
2789
عنوان

دوست دارین چ اتفاق خوبی تو زندگیتون بیفته..‍..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شادیه از تهه دل مامان بابام 

انشااله عزیزم ببخش تایپک ها زیاد بود ندیدم😊

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

غم هیچکسو نبینم 😪چون خیلی دلسوزم سری بهم میریزم حتی مجازی میخوام سنگ باشم اما خب نمیشه الهی همتون ب ...

انشالله عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

دوست دارم خونه امون بفروشیم و بریم یه شهره دیگه،یه خونه بزرگتر و خیلی شیک و جدید یه جای و خوب و عالی از هر لحاظ،البته با عزت نفس و سلامتی و سعادتمندی،الهی آمین

خدایا شکرت

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!
در مورد یک دروغ که باعث از هم پاشیدن یک خانواده و مردن دو تا شخصیت اصلی داستان میشه 

اهان پس رمانه،پیداس خیلی جالبه داستانت

میشه وقتی به چاپ رسید اسمشو بگی تاماهم بخونیم؟😁

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
انشااله عزیزم ببخش تایپک ها زیاد بود ندیدم😊

دارم با بغض و استرس و تمنا مینویسم...اولسن ارزوم اینه ک هیچ بیماری و مشکلی تو بدنم نباشه..اخه الان یکماهه همش سردرد میشم و ۵ روزه ک مدام سرم درد میکنه و دردش قطع نمیشه..خیلی حالم بده مشکل زیاد دارم ولی این الان شده حاد ترینش چون شب و روزو ازم گرفته حالم خیلی بده..فوبیا دکتر و بیماری دارم نیترسم برم دکتر بگه چیز بدیه حتی ی ازمایشم نمیتونم برم از ترس...توروامام حسین تورو قسم ب دستای بریده آقام ابلفض برام دعا کنید چیزیم نباشه این سردردم خوب شه بره دکتر میترسم برم دارم لحظه ب لحظه آب میشم از استرس..توروخدا دعام کنید ینی هر آرزویی رو میخونم میگم خوشبحالتون کاش منم مثلا مول زیاد میخاستم یا رشته و شغل مورد علاقمو..بچه ها هیچی سلامتی نمیشه من چن وقته حالم خیلی بده تورو خدا خواهر کوچیکتونو دعا کنید

دارم با بغض و استرس و تمنا مینویسم...اولسن ارزوم اینه ک هیچ بیماری و مشکلی تو بدنم نباشه..اخه الان ی ...

عزیزم انشالله که هیچیت نباشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40