در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
غم هیچکسو نبینم 😪چون خیلی دلسوزم سری بهم میریزم حتی مجازی میخوام سنگ باشم اما خب نمیشه الهی همتون ب ...
انشالله عزیزم
فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم خونه امون بفروشیم و بریم یه شهره دیگه،یه خونه بزرگتر و خیلی شیک و جدید یه جای و خوب و عالی از هر لحاظ،البته با عزت نفس و سلامتی و سعادتمندی،الهی آمین
خدایا شکرت
خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!
دارم با بغض و استرس و تمنا مینویسم...اولسن ارزوم اینه ک هیچ بیماری و مشکلی تو بدنم نباشه..اخه الان یکماهه همش سردرد میشم و ۵ روزه ک مدام سرم درد میکنه و دردش قطع نمیشه..خیلی حالم بده مشکل زیاد دارم ولی این الان شده حاد ترینش چون شب و روزو ازم گرفته حالم خیلی بده..فوبیا دکتر و بیماری دارم نیترسم برم دکتر بگه چیز بدیه حتی ی ازمایشم نمیتونم برم از ترس...توروامام حسین تورو قسم ب دستای بریده آقام ابلفض برام دعا کنید چیزیم نباشه این سردردم خوب شه بره دکتر میترسم برم دارم لحظه ب لحظه آب میشم از استرس..توروخدا دعام کنید ینی هر آرزویی رو میخونم میگم خوشبحالتون کاش منم مثلا مول زیاد میخاستم یا رشته و شغل مورد علاقمو..بچه ها هیچی سلامتی نمیشه من چن وقته حالم خیلی بده تورو خدا خواهر کوچیکتونو دعا کنید
دارم با بغض و استرس و تمنا مینویسم...اولسن ارزوم اینه ک هیچ بیماری و مشکلی تو بدنم نباشه..اخه الان ی ...
عزیزم انشالله که هیچیت نباشه
فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40