2777
2789
من ۸ سال آپارتمان بودم خیلی بد بود  اصلا دوست ندارم  با اینکه جای خوبی بود و از صفر دست ...

واب

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله اون چیزی رو که میخای خیلی زود زود صاحبش بشی🥰

ممنون عزیزم ،مدیر ساختمون به بهانه نصب آسانسور از هر  واحد ۱۵ میلیون گرفت سال ۹۷ ،،کلا ۲۰ واحدیم و  ۶ طبقه ما طبقه شش هستیم ،۵ ساله زانو برام نمونده با بچه کوچیک ،اونموقع کل آسانسور با  ۵۰ میلیون درست میشد ،اومد یه موتور ارزون قیمت و یه کابین قدیمی واسه آپارتمان خرید و کارو نیمه کاره ول کرد و پول ماهم بالا کشید ،همشو وسایل خونه خرید برا خودش از مبل بگیر تا ظروف مسی و تزئیینی ....نمیدونم بعضیا چجور با حروم خوری زندگیشون هم عالیه حتی یه سرما هم نمیخورن ،،،،الان زانو واسم نمونده  😔😔😔

دخترم دنیامه  🤗🤗
چه بی درک. پس با بی آبی چیکار میکنن

ببین برای هر واحد ۵۰۰ هزار تومن شده هزینه .اما میگن ما احتیاج نداشتیم. 

هر چند از امروز اونا هم استفاده میکنن .

فقط دو نفر گفتن ما سهم خودمون میدیم

الهم صل علی محمد و آل محمد 
ممنون عزیزم ،مدیر ساختمون به بهانه نصب آسانسور هز واحد ۱۵ میلیون گرفت سال ۹۷ کلا ۲۰ واحدیم و  ۶ ...

دقیقا دو تا همسایه ما گفتم ما چون نماز میخونیم و میخوایم حلال باشه حتما سهم خودمون پرداخت میکنیم .اونوقت بقیه شون اصلا براشون مهم نیست 

ممنون عزیزم ،مدیر ساختمون به بهانه نصب آسانسور هز واحد ۱۵ میلیون گرفت سال ۹۷ کلا ۲۰ واحدیم و  ۶ ...

عزمزم اگه مجموعه شما سال ساختش بیشتر از ۱۵ سال هست اصلا شهرداری مجوز آسانسور نمیده ما واسه یک خونه پرسیدیم قبلا این و گفتن برید پولتون و بگیرید شکایت کنید 

یعنی هر روز از ساعت ۴ عصر تا ۱۲ شب اب نیست کلا

ما نداریم همچین مشگلی ...۶واحدیم

😁همسایه ها ی ساختمونای بغلی تابستون آی قحطی دارن ما نداریم🤣

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
خریدید تانکرو بعد پولشو میخاید بگیرید 

خب شوهرم گفت بالاخره یه روز دو روز نیست .یه موقع مهمون میاد برای هر کدوم .یه جوری مشکل حل کنیم. 

بله تانکرو خرید .حتی بهم گفت اصلا پولش مهم نباشه .نهایت صدقه سر بچه هام .

اما من واقعا برام درکش سخته چطور میتونن استفاده کنن اما بگن پول نمیدیم .

همسر من اصلا آدمی نیست که بخاطر پول با کسی بحث درست کنه

عزمزم اگه مجموعه شما سال ساختش بیشتر از ۱۵ سال هست اصلا شهرداری مجوز آسانسور نمیده ما واسه یک خونه پ ...

نه تازه ساخته زیر ۱۵ سال اون محله که جای نصب اسانسوره هم داره همون سوراخ ترسناک بزرگ دقیقا روبرو واحد ما بود با سیم و تخته الوار یکم ایمنی درست کردیم تا وقت نصب آسانسور، حالا آسانسور نصب شده فقط ریزه کاریاش مونده که مدیر ساختمون پول رو برد و بازم پول میخواد اضافه بر سازمان .....اونموقع که پول دادیم بیشترشو خرج خونه خودش کرد یکی از اشناهاش گفت و قسمم خورد گفت من خبر داشتم پول همه رو خورده

دخترم دنیامه  🤗🤗