2777
2789
خب شوهرم گفت بالاخره یه روز دو روز نیست .یه موقع مهمون میاد برای هر کدوم .یه جوری مشکل حل کنیم.  ...

ای کاش تانکر رو واسه خودتون می‌خریدین فقط ،ما هم مشکل آب داشتیم ،یه پمپ زیر آبگرمکنی کوچیک خریدیم مشکلمون حل شد دیگه آب داریم ،بقیه هم  که همکاری نکردن برای پمپ برن یه فکری به حال خودشون کنن 

دخترم دنیامه  🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب .دست راستت زیر سر ما 🤣🤣

😂تابستون ک میشه گاهی وقتی همسایه ها صف میکشن دم ساختمون ما ...واس آب ...بعد جالبه هی مسخره ساختمون ما رو میکنن میگن قدیمیه ..بعد اونا تو ساختمونای نوسازن🤣

ما ک اصلن آب قحطی نداریم نمیدونم جریان چیه ..اونا تابستون مدام قحطی آب دارن...خلاصه مدیر ساختمون😁رو نمیده میگه آب مامقحطه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
😂تابستون ک میشه گاهی وقتی همسایه ها صف میکشن دم ساختمون ما ...واس آب ...بعد جالبه هی مسخره ساختمون ...

چه خوبه .ساختمان ما هم خیر سرش نوساز هست. و ما تابستونا زندگی نمیکنیم. فقط زجر کشیدیم 

الهم صل علی محمد و آل محمد 
ای کاش تانکر رو واسه خودتون می‌خریدین فقط ،ما هم مشکل آب داشتیم ،یه پمپ زیر آبگرمکنی کوچیک خریدیم مش ...

دیگه همسر بی فکر من گفت مثلا مشکل بقیه هم حل بشه .

فکر میکنه جواب خوبی خوبی هست

الهم صل علی محمد و آل محمد 
ممنون عزیزم ،مدیر ساختمون به بهانه نصب آسانسور از هر  واحد ۱۵ میلیون گرفت سال ۹۷ ،،کلا ۲۰ واحدی ...

آپارتمان ماهم بالابر گذاشته بودن با روکش آسانسور 😑😑🙄

نصف شب از مسافرت میرسیدیم میدیدیم آسانسور خرابه 

با بچه و چمدون و وسایل چهارطبقه رو میرفتیم بالا

خدا لعنتشون کنه پول خوب میگیرن امکانات صفر 😑😑