2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط يكم صداي درهاي اتش كه ميبندن يا در انباري شون چون ما طبقه اوليم مياد و جا براي دوچرخه ها كمه و هروقت ميرم رو بالكن چيزي بخونم فكر ميكنم صدام ميره بالا و دلم واسه تو حياط خوابيدنم تن.گ ميشه و اينكه براي ما پكيج گذاشتن گفتن شوفاژ اجازه نميدن نميدونم درسته يا نه من ازين بخاري ژاپنيا اوردم كولرم تو اتاق من نداره جا داره براي كولر گازي كه پولش نداريم😬 همسايه هامون تا الان خوب بودن هرچند اونجوري كه من دوست دارم نيستن مثلا يكي بچه هاش ميان اينجا ولي رابطه صميمي دلش نميخواد داشته باشه انگار منم در دگ باز نميكنم😄

یک عدد چپی 

بله یه قبض آب میاد کلا یه پمپ داریم . همسرم میگه با یه تانک اب مشکل ساختمان حل میشه و بی آبی نمیکشی ...

ما دو طبقه ۴ واحد 

مشکل آب داریم پایینا باز کنن ما بالایی ها آب نداریم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بله یه قبض آب میاد کلا یه پمپ داریم . همسرم میگه با یه تانک اب مشکل ساختمان حل میشه و بی آبی نمیکشی ...

برید با یه لوله کش ماهر مشورت کنید ، احتمالا راه حل خوبی بهتون میدن 

مشکلمون فقط محدودیت بچه هاست

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
برید با یه لوله کش ماهر مشورت کنید ، احتمالا راه حل خوبی بهتون میدن 

امروز همسر من رفته بدون مشورت بقیه تانک اب خریده و الان لوله کش اومده نصب میکنه .اما از جیب مبارک خودش داده .

چندتا شون گفتن ما پول نمیدیم .دوتاشون گفتن پول میدیم

الهم صل علی محمد و آل محمد