2777
2789

دوست ندارم اینطوری بگه 

نمی‌دونم چکار‌کنم ،شرمنده ها دلم نمی‌خواد اینو بگم به چشم زخم اعتقاد دارم و ازون طرف دلم نمی‌خواد هی حسرت بخوره 

هرچی میشه میگه خوشبحالت 

مثلاً نشسته بودیم ردیف سوم پسرا جلو بودن گفت خوشبحالت قدت بلنده میبینی

یا با بچه ها وایساده بودیم حرف می‌زدیم گفت خوشبحالت قدت بلنده به پسرا نزدیکه قدت😐

حالا یه عالمه دختر هم داریم قد بلند این گیر داده به من 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون عزت به نفس نداره  هیچی شما نگران چی هستی با حرف اون آب که نمیری 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
یبار دوستم بهم گفت‌خوشبحالت چشات خوشگله هرکی و بخوای میتونی عاشق خودت کنیاز اون موقع تر خورد به قیاف ...

خب از همین میترسم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

قدخودتو دوستت چنده؟

اونو نمبدونم

بابا بی خیال این حرفا چیه ،فکر کردم حالا میام تو تاپیکت نوشتی ناراحتم برای دوستم که برای قدش ناراحته

اره خب ناراحتم نمی‌خوام همش حسرت بخوره 

فقط قد من نیست به همه چیز دیگران حسرت میخوره 

پاش بیوفته یهو بهش بگم خوردم می‌کنه 

دوستم نیست همکلاسیم هست 

من اختلال هورمونی گرفتم قیافم خیلی بد شد ،دقیقا یه هفته بعد حرف اونخلاصه که حق داری

چه اختلال هورمونی رو چهره تأثیر داره؟

دوست داشتی بگو کنجکاو شدم ❤️

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️