2777
2789

یعنی توی این سایت نبود کسی ک از این بیمه ازکی خرید بیمه ثالث ماشین داشته باشه 

بیمه ازکی 

وام ازکی این دوتا 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
از کی سایت مگه نبود؟؟ برای مقایسه بیمه ها

ی سایت ازکی وام 

میخوام بیمه ماشینم و اقساطی انجام بدم ازش 

تی گوگل ک خیلی تعریف کردن .همون ازکی سایت هست دیگ منتها برای اقساطی شدن میشه ازکی وام .

میخواستم ببینم کلا کسی انجام داده .معتبره .؟

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا بلد نیستن کار انجام بدن به هیچ عنوان توصیه نمیکنم، اول سفارشتون رو میگیرن بعد مدام میندازنتون ت ...

من بیمه کردم خیلی خوب بود که چندروز ویش بیمه سامان

صلوات فراموشمون نشه💐🥰🌹❤

سلام  شب خوش بیمه شما چقدرطول کشید اماده شه؟ من یک ساعت پیش، واریز، کردم تو مرحله صدوره ، چند ساعت کشید تا پیاکش بیاد و بیمه کاغذی هم سر وقت اوردن درب منزل؟ 

سلام  شب خوش بیمه شما چقدرطول کشید اماده شه؟ من یک ساعت پیش، واریز، کردم تو مرحله صدوره ، چند س ...

سلام عزیزم کاغذ ک نیومد ولی فرداش پیامکش برام اومد ک بیمتون تمدید شده 

صلوات فراموشمون نشه💐🥰🌹❤

سلام 

تو بحث بیمه تا وقتی به خسارت نخوردی نمیتونی بگی راضیم.چه از ازکی بگیری چه نماینده زمان خسارت معلوم میشه اون شرکت چقدر اصالت پرداخت داره و بیمه نامتون چقدر پوشش هاش درسته

من سه سال که خرید می کنم سال اول اسمش بیمیتو بود که بعد به ازکی تغییر کرد دو سال هم هست از ازکی خرید می کنم. تو ثبت و دریافت بیمه نامه که مشکلی نداشتم خوب بود. خرید من ثالث و بدنه از بیمه اسیا بود.