2777
2789
عنوان

برای کسی که داره ازدواج میکنه چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 58 پست
ما 6 ماهه باهم زندگی میکنیم من هیچ بدی ازش ندیدم چیکار کنم که عوض نشه؟ راهکاری هست؟ 

همین راهی که داری میری درسته ادامه بده

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

پرتوقع و پولکی نباش 

نیازهات رو همیشه به همسرت بگو ازش بخواه تا عادت کنه و تو زندگی خسیس بازی درنیاره  

احترام بزار همیشه تا احترام ببینی 

راز های خانوادتو به شوهرت و خانوادش هیچ وقت نگو 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما 6 ماهه باهم زندگی میکنیم من هیچ بدی ازش ندیدم چیکار کنم که عوض نشه؟ راهکاری هست؟ 

کتاب زنان زیرک در این باره خیلی نکته ها گفته به نظرم تاثیر گذاره واقعا 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
زیاد بهش رو نده درد دلتو بهش نگو از خانوادت بد نگو پس انداز مخفی داشته باش

درددلمونو به شوهر نگیم به کی بگیم؟🙄

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
واقع بین باش ، بدون که همسرت یه نفر هست مثل ادم های دیگه ، ممکنه عصبانی بشه ، گرسنه بشه ، مریض بشه ، ...

خیلی نکات ساده و خوبی بود ممنونم🌺

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
ارزش خودت رو بدون و خودت رو دوست داشته باش تا طرف مقابلت هم دوست داشته باشه همیشه بهش احترام بذار و ...

اعتماد بنفس همیشه آدم رو خواستنی میکنه من حتی از ضعف های ظاهری خودم و اون تعریف میکنم و این باعث میشه اونم اونارو ضعف نبینه

ممنونم🌺

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
حتما قبل از ازدواج مشاوره بشید، خیلی موثره

ما 6 ماهه باهم زندگی میکنیم و هیچ مشکلی نداریم بنظرتون لازمه؟ 

موافقم

ما 6 ماهه باهم زندگی میکنیم و هیچ مشکلی نداریم بنظرتون لازمه؟ 

خب شما دیگه ظاهراً قطعی کردید، ولی تجربه ی من این هست که حتتتتما قبل از قطعی شدن و در مرحله ی خواستگاری طرفین با هم مشاوره بشن

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

رو کاغذ بنویس بعد از بین ببرش خیلی تأثیر داره سبک میشی من۱۷سال باشوهرم درد دل کردم یهو یه شب همشو به روم آورد نامرد ، خیلی دلم شکست من محرم میدونستمش ولی اون منو یه غریبه دید و هر چی دلش خواست بهم گفت 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
خواهشا جوگیر نشو و الکی خودشیرینی نکن واسه خانواده ی شوهرت .چون یه بار سوار بشن دیگه پیاده نمیشن مس ...

مادرم فوت شده اما حتما این نکته آخر رو رعایت میکنم

خانواده خوب  و محترمی داره اما اینطور که همسرم میگه 4تا عروس دیگه هر کدوم خانوادشون رو ی جور اذیت کردن

خیلی وقتا فکر میکنم 4 نفر که بد نمیشن برای همین خیلی محترمانه ودوستانه رفتار میکنم اما نمیدونم اگر بدی کردن باید چیکار کنم

از گوشات بیشتر از زبونت استفاده کن  کم حرف بزن بیشتر گوش بده

خیلی خوب بود ممنونم🌺

صبر و تحملت را بالا ببر دعوا و اختلاف یک لحظه س ولی سالهایی قراره کنار هم باشین زیاد تو دعوا چیزی نگ ...

ممنونم🌺 خیلی صبحبتتون دلنشین بود🌸

مردا هم نیاز به محبت و توجه دارن . برای جاری درد دل نکن .زندگیتو مقایسه نکن حتی با خواهرت و مامانت

اصلا روحیه مقایسه کردن ندارم خیلی از کم خودم خوشحال میشم. حتما🌺ممنونم

من ۱۴ سال ازدواج کردم .همیشه احترام همو نگه دارین گذشت داشته باشین 

حتما... خیلی خوب بود🌺ممنونم