2777
2789
عنوان

برای کسی که داره ازدواج میکنه چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 58 پست
اولا هیچ وقت خیلی با خانوده همسرت صمیمی نشو و رازهاتو بهشون نگو. دوم ازدواج مثل کاشتن یه گل هست. فق ...

همسرم همیشه میگه با خانوادم درد و دل نکن نزار تصور بدی از تو توی ذهنشون ب وجود بیاد اما خب ما خیلی دوریم از هم... فکر نمیکنم مشکل زیادی پیش بیا ممنونم ازتون🌺

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
فقط زندگی کن دنبال خاله زنک بازی نباش 

اصلا خاله زنک بازی رو دوست ندارم و سعی میکنم دوری کنم🌺ممنونم

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادش رو خییییییلی درنظر بگیر که بعدا برات دردسر نشه  و خییلی رو خودش و خانوادش دقت کنین و ح ...

ما 6 ماهه باهم زندگی میکنیم خودش که خیلی خوبه 

خانوادش هم آدمای محترمی هستن اما حتما به توصیه شما گوش میمکنم ممنونم

مادرم فوت شده اما حتما این نکته آخر رو رعایت میکنم خانواده خوب  و محترمی داره اما اینطور که هم ...

عزیزم باور کن هر چقدرم خوبی کنی اگه صمیمیت بیش از حد داشته باشی دلخوری بینتون پیش میاد 

حد و حدود رو رعایت کن نه زیاد گرم بگیر نه زیاد سرد باش

احترامشون رو نگه دار 

با همسرت سر مسایل پوچ هرگز و هرگز تلخی نکن .اگه برات چیزی خرید که هیچ اگه نخرید داد و بیداد نکن اینارو دارم دلسوزانه مثل خواهر بهت میگم 

گفت با فلانی حرف نزن بهش گوش بده فقط و فقط همسرت اولویتت باشه .به حرفای کاربرای اینجا گوش نده .مبادااا مبادا تو بحثی اسم منفور طلاق و جدایی بیاری 

هرگز به هیچ وجه از خونه ات به حالت قهر نرو

همسرت رو همیشه تشویق کن بگو که باهاش احساس امنیت و ارامش داری تا به خودش افتخار کنه 

تو جمع های خانوادگی و دوستانه به همسرت بی نهایت بها بده یه جور رفتار کن انگار تو خونتون مرد سالاریه و حرف حرف همسرت باور کن همسرت نه تنها پررو نمیشه بلکه احترامش به تو بیشتر میشه

همیشه تو خونه مرتب باش لباس های جذاب بپوش و ارایش ملایم داشته باش موهات رو گاهی باز کن 

وقتی همسرت از سرکار بیاد غذاش و چاییش همیشه اماده باشه

عزیزم اینجا نصیحت هایی میکنن که زندگی طرف رو به باد میدن 

مثلا میگن با همسرت تندی کن به همسرت رو نده قهر کن برو طلاق بگیر ...اینجور کاربرا یا زندگی خودشون پاشیده دوست دارن بقیه هم بدبخت بشن و یا دختر بچه هایی هستن که هیچ تجربه از زندگی مشترک ندارن

خواهشا خواهشا هر چی همسرت گفت گوش بده بگه ماست سیاهه بگو اره شوهرم هر چی بگه 

مبادا باهاش سر لج بیفتی که مثلا زورگویی نشون بدی 

همیشه خانومانه رفتار کن 

رو شوهرت خیلی حساسیت به خرج بده ولی به روش نیار در واقع کنترلش کن بدون با کیا میحرفه یا رفت و امد داره ولی هرگز سوال پیچش نکن 

چهار چشمی حواست به زندگیت باشه 

دوستی از زندگیت بگیر اگه دستاتو قطع کردن با دندونات بگیر 

این جمله ی اخر نصیحت اخر خواهرت بهت بود 

😁❤😘ان شالله خوشبخت بشی عروس ناز

خدا مادرت رو هم رحمت کنه روحش شاد و قرین رحمت الهی

اوه خدای من برگام😂

🙂چی شد

پشمام کجا زندگی میکنین؟

تهران

من و مادرم باهم زندگی میکردیم مادرم سال گدشته فوت کرد و من تنها بودم از قبل باهم دوست بودیم برای اینکه تنها نباشم زندگیشو تو شهر خودشون رها کرد و اومد پیش من

از نامزدبت لدت ببر . هر چیزی میخوای ازش درخواست کن تا همیشه همینجوری باشه.  زندگی مستقل داشته ب ...

خانوادش یه شهر دیگه هستن... حتما ممنونم ازتون 🌺 

همین راهی که داری میری درسته ادامه بده

ممنونم🌺

پرتوقع و پولکی نباش  نیازهات رو همیشه به همسرت بگو ازش بخواه تا عادت کنه و تو زندگی خسیس بازی ...

حتما... ممنونم ازتون

اعتماد بنفس همیشه آدم رو خواستنی میکنه من حتی از ضعف های ظاهری خودم و اون تعریف میکنم و این باعث میش ...

خوشبخت بشی الهی 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
کتاب زنان زیرک در این باره خیلی نکته ها گفته به نظرم تاثیر گذاره واقعا 

حتما میخونم👌🏼ممنونم ازتون🌹

رو کاغذ بنویس بعد از بین ببرش خیلی تأثیر داره سبک میشی من۱۷سال باشوهرم درد دل کردم یهو یه شب ه ...

خیلی وحشتناک بود... حتما رعایت میکنم حتما

عزیزم باور کن هر چقدرم خوبی کنی اگه صمیمیت بیش از حد داشته باشی دلخوری بینتون پیش میاد  حد و ح ...

ممنونم از وقتی که گذاشتین برای بیان تجربیاتتون🌺 حتما رعایت میکنم امیدوارم بی نهایت خوشبخت باشین🌷