2777
2789
عنوان

برای کسی که داره ازدواج میکنه چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 58 پست

من ۱۴ سال ازدواج کردم .همیشه احترام همو نگه دارین گذشت داشته باشین 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

اولا هیچ وقت خیلی با خانوده همسرت صمیمی نشو و رازهاتو بهشون نگو.

دوم ازدواج مثل کاشتن یه گل هست. فقط کاشتن یا همون ازدواج کافی نیست. باید بهش برسید و عشق بورزید بهم. نذارید دچار روزمرگی بشید و زندگی تون بشه عادت و عادی براتون.

سوم اگر تا الان رابطه نداشتی برو پیش ماما یا دکتر زنان که نوع پرده تو بهت بگه و چندتا ژل لوبریکانت بهت معرفی کنه تا اولین رابطه هات برات با لذت باشه نه درد و استرس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادش رو خییییییلی درنظر بگیر که بعدا برات دردسر نشه 

و خییلی رو خودش و خانوادش دقت کنین و حسابی تحقیق کنین

خلاصه حسابی سخت بگیر ک پسفردا پشیمون نشی

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

همسر من قبل ازدواجمون پرنس سوار بر اسب سفیدی بود که دومی نداشت به قدری مهربون و دلسوز و دست و دلباز ...

ما 6 ماهه باهم زندگی میکنیم من هیچ بدی ازش ندیدم

چیکار کنم که عوض نشه؟ راهکاری هست؟ 

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
ما 6 ماهه باهم زندگی میکنیم من هیچ بدی ازش ندیدم چیکار کنم که عوض نشه؟ راهکاری هست؟ 

اوه خدای من برگام😂

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

زیاد بهش رو نده درد دلتو بهش نگو از خانوادت بد نگو پس انداز مخفی داشته باش

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
فقط میتونم بگم خوشبخت بشی و بمونی انشالله💖

ممنونم عزیزدلم

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟