2777
2789

یلی از شماها سالهاست متاهلین و تجربه های زیادی دارین اگر بخوایین بهم ی توصیه یا ی تجربه بگین اون چیه

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزش خودت رو بدون و خودت رو دوست داشته باش تا طرف مقابلت هم دوست داشته باشه

همیشه بهش احترام بذار و مراقب باش حرمت ها شکسته نشه که دیگه بر نمیگرده

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ازدواج نکن

آخه خیلی مرد خوبیه😄

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

صبر و تحملت را بالا ببر دعوا و اختلاف یک لحظه س ولی سالهایی قراره کنار هم باشین زیاد تو دعوا چیزی نگو کدورت و کینخ شه ... با خانواده شوهرت نه خیلی صمیمی شو که حرمتها از بین بره نه بی محل کن که ناراحت شن در چارچوب خاص محترمانه و دوستانه رفتار کن..خوشبخت شی

واقع بین باش ، بدون که همسرت یه نفر هست مثل ادم های دیگه ، ممکنه عصبانی بشه ، گرسنه بشه ، مریض بشه ، ...

واقعا حرفت با اینکه سادست ولی اگر عمیقأ درک بشه ۸۰درصد مشکلات حل میشه...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
آخه خیلی مرد خوبیه😄

خوشبخترین بشی الهی💖

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
آخه خیلی مرد خوبیه😄

همسر من قبل ازدواجمون پرنس سوار بر اسب سفیدی بود که دومی نداشت به قدری مهربون و دلسوز و دست و دلباز بود که حد نداشت الانو نگم برات😏

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔