2777
2789

چون خودم از قبلا جلوشو گرفتم دوباره با همون شخص یه جور دیگه در ارتباط شده

مشاور میتونه یه راه بهم بگه ک بتونم یکاری کنم ازاینکارش دست بکشه؟؟؟؟؟زندگیم جهنمه طلاق هم نمیخوام ولی میخوام از کارش پشیمونش کنم

بنظرتون مشاور میتونه یا الکیه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دومین بارشه؟

ببنید با خالم در ارتباطه قبلا شک کردمو ب داییم گفتم و رفتم قهر الان ب تازگی فهمیدم بازم از ۵ساله باهمن و من فقط اسکرین دارم

خودم دوباره بخوام کاری کنم ادم نمیشه میسه از راههای دیگه میاد موندم چیکارکنم اون زنیکه۴تا بچه داره و خرابه حتی با پیرمردا هم رابطه جنسی داره و شوهرش بی بخاره

اتاق قرمزو میبینم اونایی که خودشون خیانت کردن به همسراشون میرن پیش روانشناس خودشونو درمان میکنن فک نکنم کسی که خیانت دیده نیاز به مشاور داشته باشه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
اتاق قرمزو میبینم اونایی که خودشون خیانت کردن به همسراشون میرن پیش روانشناس خودشونو درمان میکنن فک ن ...

نه منظورم این بود از مشاور بپرسم چجوری بهش بفهمونم ک میدونمو ابروشونو ببرم ک دیگه ازاینکار دست بکشن