2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوووم بیایین تعریف کنیم 

شاد بشیم یکم

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

اینک نمیدونستم خاستگاریه😑

البته بهم خورد خداروشکر 

فرض کن همه بیان بهت بگن مهمونیه بعد مادربزرگت بگ برو کنار مادرشوهرت بشین 🤐

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

روز خواستگاریم شوهرم انقد از من خوشش اومده بود که تو جمع بلند گفت من که می‌خوام خیلی هم می‌خوام 

ببینیم جواب عروس خانم چیه😂😂😂😂 سالن ترکید از خنده 

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....

یبار خواستگارم قرار بود ساعت۷بیان

من ۵رفتم بازار ک خرید داشتم 

اونا ساعت ۶اومدن خیلی بد بود

خجالت کشیدم ک بعد اونا رفتم خونه و حاضر نیودم

مجبوری همونجوری نشستم جلوشون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😀😀😀😂😂😂

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++
اینک نمیدونستم خاستگاریه😑 البته بهم خورد خداروشکر  فرض کن همه بیان بهت بگن مهمونیه بعد مادرب ...

اوههه اوهههه

من خاستگاریم خیلی سنتی بود و فامیلی ولی هیچوقت تو عمرم قبل اینکه بدونم منو میخاد حتی سلامم بهش نمیکردم و از یه قریبه ای قریبه تر بود برام دیگه شب خاستگاری که مهمونای خیلی تشریفاتی رفتن و عمم گفت برن صحبت کنن و من داشتم حرفا مو اماده میکردم که بهش بگم مادر بزرگم گفت نه بزارین برین خون آزمایش اگه خونتون بهم خورد بعد صحبتاتونو بکنین اینقد حالم گرفته شد 😕

روز خواستگاریم شوهرم انقد از من خوشش اومده بود که تو جمع بلند گفت من که می‌خوام خیلی هم می‌خوام  ...

چ رمانتیک