میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍 انرژی+++++++
میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍 انرژی+++++++
اینک نمیدونستم خاستگاریه😑 البته بهم خورد خداروشکر فرض کن همه بیان بهت بگن مهمونیه بعد مادرب ...
اوههه اوهههه
من خاستگاریم خیلی سنتی بود و فامیلی ولی هیچوقت تو عمرم قبل اینکه بدونم منو میخاد حتی سلامم بهش نمیکردم و از یه قریبه ای قریبه تر بود برام دیگه شب خاستگاری که مهمونای خیلی تشریفاتی رفتن و عمم گفت برن صحبت کنن و من داشتم حرفا مو اماده میکردم که بهش بگم مادر بزرگم گفت نه بزارین برین خون آزمایش اگه خونتون بهم خورد بعد صحبتاتونو بکنین اینقد حالم گرفته شد 😕
روز خواستگاریم شوهرم انقد از من خوشش اومده بود که تو جمع بلند گفت من که میخوام خیلی هم میخوام ...
چ رمانتیک