2777
2789
روز خواستگاریم شوهرم انقد از من خوشش اومده بود که تو جمع بلند گفت من که می‌خوام خیلی هم می‌خوام  ...

چ رمانتیک 

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خاستگاریم خیلی سنتی بود و فامیلی ولی هیچوقت تو عمرم قبل اینکه بدونم منو میخاد حتی سلامم بهش نمیکر ...

چ بددددد

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

یکی دیگه

خواستگارم ک الان شوهرمه اومدن خونمون یجوری نشسته بودک ب اشپز خونه دیدکافی داشت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅(تنهام نشسته بود😜🤦🏻‍♀️😂)

رفتم چایی بریزم چادرم رو برداشتم بلیزشلوار چسب و کوتاه پوشیده بودم  حواسم نبود  وقتی برگشتم دیدم داره نگام میکنه اب شدم😂😂😂😂😂

خداروشکر با لباس خونگی نبودی😁

اوهوم واقعا 😂😂😂😂

من قبل مهمونی ها همیشه لباس گشاد و نازک میپوشم ک راحت باشم بدنم هوا بخوره

فرض کنم اینجوری میدیدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️