2777
2789
عنوان

با شوهرم قهریم ولی.....

1386 بازدید | 45 پست

دلم بدجور هوای بغلشو کرده.. تو غربتم. غیر از اونم هیچکیو ندارم. نمیدونم تقصیر کدوممون بود. ولی دیشب دعوا کردیم و قهریم.. اولین باره اینقد طولانی شد همیشه بیشتر از دو ساعت نمیشد. ب نظرتون چیکار کنم برم طرفش یا منتظر بمونم اون بیاد.از وقتی از سر کار اومده یه کلمه حرف نزدیم.

نمیدونم والا 

جاتونو جدا کردید؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وقتی خوابید برو بغلش کن 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییییی عزیزم ان شاء الله درست میشه دردت که بیشتر از درد من نیس خدا کنه کسی به درد من گرفتار نشه موهام داره میریزه هورمونام ریخته بهم (:🖤 

تو با شوهرت آشتی میکنی میره ولی من دو ماه دیگه آیندم رقم میخوره اگ اینم نتونم کلن باختم 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
نه جدا نکردیم

کنارش میخابی بغلت نمیکنه؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نه دیگه بشین سرجات تحمل کن هروقت دلش خواست خودش میاد سری بعدم سر چیزای بیهوده اوقاتتونو زهرمار نکن اونم خسته میشه براش بی تفاوت میشه به مرور سرد میشه خواهشا قدر زندگیاتونو بدونید 

همینجوری کنارش بمون،عطر بزن، لباس خوشگل بپوش،شاد باش.خودش کم کم مباد،ناز یادت نره

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰